22 Nisan 2026 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
URTEB (Uluslararası Rekabet ve Teknoloji Birliği), Rekabet Merkezi kapsamında ”Seninle Engelsizim” projesini başlattı. URTEB Genel Başkanı Ahmet Özenalp, “Projede amacımız; hayatın her alanında fırsat eşitliğini sağlamak. Engelli bireyler için, çalışma ve sosyal yaşam koşulların dönüştürülebilmesi, onların hayatın her alanında daha etkin rol alabilmelerine katkıda bulunmak” dedi.
PROJE BULGARİSTAN’DA BAŞLIYOR
Özellikle genç engelli bireylerin ülke ekonomimiz için ortaya koyabilecekleri güçlü bir potansiyel olduğu inancıyla yola çıkan projenin, uluslararası ayağı da bulunuyor.
14 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde Bulgaristan’da gerçekleşecek projenin Türkiye koordinasyonunu URTEB Yönetim Kurulu Üyesi Enes Uçak yürütüyor. ”Seninle Engelsizim” projesi ile URTEB, ilgili projede Türkiye’yi tek başına temsil edecek. Bu kapsamda Türkiye’den gönderilecek 5 engelli genç ve 5 refakatçi olmak üzere toplam 10 kişinin yol, konaklama masrafları da proje tarafından karşılanacak.

KRİSTAL KOLEKSİYONERLER KATILACAK
Katılımcılar, proje süresince kristal sanat terapisi atölyesinde yer alacaklar. Projeye, dünyanın her tarafından kristal koleksiyonerler katılım sağlayarak destek verecek. Projenin teması, “turistik kentleri ziyaret eden turistlerin ilgisini çekebilecek veya ihtiyaçlarına dönük hizmet veren sektörlerde engellilerin varlığı” olarak belirlendi. Ayrıca projede Bölgesel İstihdam Bürosu temsilcileri yer alacak, engelli bireylerin, girişim ve işgücü değişimi alanlarında güçlendirilmesi konuları da ele alınacak.
Rekabet.net
Erdoğan, Ayasofya’nın ibadete açılmasına ilişkin kararnameyi imzaladı
1
İş dünyası 2020’ye umutla bakıyor
431372 kez okundu
2
Sanayi Bakanı Müjdeyi verdi!
295821 kez okundu
3
Dış ticaret açığı, ağustosta yüzde 168 arttı
111606 kez okundu
4
Gümrük alacaklarını yapılandırmaya ilişkin usul ve esaslar belli oldu
91624 kez okundu
5
“Ekonomi Bilim Kurulu kurulsun”
91067 kez okundu
Trump: Ateşkesi uzatmak istemiyorum
Bakan Bolat: Türkiye-ABD ticaret hacmini 100 milyar dolara taşıyacağız
Borsaya ’23 Nisan’ düzenlemesi
Faili meçhul dosyalar raftan iniyor
Altın ve gümüş baskı altında
Eski Tunceli Valisi Tuncay Sonel adliyeye sevk edildi
Japonya’da 7.5 büyüklüğünde deprem
2026 İhracat Verileri Açıklandı: Bursa kaçıncı sırada?
Altın haftaya düşüşle başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursaspor’u tebrik etti
Trump: Ateşkesi uzatmak istemiyorum
Bakan Bolat: Türkiye-ABD ticaret hacmini 100 milyar dolara taşıyacağız
Borsaya ’23 Nisan’ düzenlemesi
Faili meçhul dosyalar raftan iniyor
Altın ve gümüş baskı altında
Eski Tunceli Valisi Tuncay Sonel adliyeye sevk edildi
Japonya’da 7.5 büyüklüğünde deprem
2026 İhracat Verileri Açıklandı: Bursa kaçıncı sırada?
Altın haftaya düşüşle başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursaspor’u tebrik etti
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
bursa escort görükle eskort görükle escort bayan bursa görükle escort bursa escort bursa escort bayan