19 Aralık 2025 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“Van’ın BaÅŸkale ilçesinde 4 Kasım 2023 tarihinde ikmal faaliyeti ile görevlendirilen askeri aracın geçiÅŸi esnasında bölücü terör örgütü mensupları tarafından önceden yerleÅŸtirilen el yapımı patlayıcı maddenin patlaması sonucu, kahraman silah arkadaşımız UlaÅŸtırma SözleÅŸmeli Er Samet BektaÅŸ ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiÅŸ, yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamayarak ÅŸehit olmuÅŸtur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boÄŸan bu olayda hayatını kaybeden aziz ÅŸehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize baÅŸsaÄŸlığı ve sabır dileriz.”
BektaÅŸ’ın KahramanmaraÅŸ’ın Göksun ilçesindeki ailesine ÅŸehadet haberi verildi.
Göksun Kaymakamı Ömer Faruk Duman, askeri yetkililer ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, 22 yaşındaki BektaÅŸ’ın ÅŸehadet haberini Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet eden annesi Sultan BektaÅŸ’a ulaÅŸtırdı.
Şehidin baba evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı.
KahramanmaraÅŸ Valisi Mükerrem Ünlüer, yaptığı yazılı açıklamada, “Göksun İlçesi nüfusuna kayıtlı UlaÅŸtırma SözleÅŸmeli Er Samet BektaÅŸ, görev yaptığı Van’ın BaÅŸkale ilçesinde 4 Kasım 2023 tarihinde ÅŸehit olmuÅŸtur. Åžehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına baÅŸsaÄŸlığı diliyorum. Aziz milletimizin başı saÄŸ olsun.” ifadesini kullandı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, şehit Bektaş için başsağlığı diledi.
Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaÅŸtığı mesajında, “Van BaÅŸkale’de ÅŸehit olan MehmetçiÄŸimiz UlaÅŸtırma SözleÅŸmeli Er Samet BektaÅŸ’a Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı saÄŸ olsun.” ifadelerini kullandı.
AA
Camilerde yarın Gazze için dua edilecek
Green Card programı süresiz olarak durduruldu
İlaç fiyatları artırıldı
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün adı deÄŸiÅŸiyor
ATM’den para çekmede yeni dönem
26 ÅŸirkete “mali müşavir” operasyonu
Yeni harçlar belli oldu
Tokat Belediye BaÅŸkanı’nın makam odasında dinleme cihazı bulundu
Akaryakıtta indirim yağmuru
Bursalılar “zemheri” geldi
Altından daha değerli; Kod adı: ALTIN S1
Green Card programı süresiz olarak durduruldu
İlaç fiyatları artırıldı
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün adı deÄŸiÅŸiyor
ATM’den para çekmede yeni dönem
26 ÅŸirkete “mali müşavir” operasyonu
Yeni harçlar belli oldu
Tokat Belediye BaÅŸkanı’nın makam odasında dinleme cihazı bulundu
Akaryakıtta indirim yağmuru
Bursalılar “zemheri” geldi
Altından daha değerli; Kod adı: ALTIN S1
bursa escort görükle eskort görükle escort bayan bursa görükle escort bursa escort bursa escort bayan