Bakan Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğü sonucu sosyal medya platformu X’in Türkiye’de temsilciliğinin kurulduğunu belirterek, “X, artık İstanbul merkezli temsilciliği ile Türkiye’de faaliyetlerini sürdürecek.” ifadelerini kullandı.
REKLAM YASAĞI GETİRİLMİŞTİ
Sosyal medya platformu X, Türkiye’de temsilcilik açması yönünde uyarılmış ve temsilcilik açılana kadar platforma Türkiye’de reklam yasağı getirilmişti.
Geçtiğimiz aylarda X’e ek yaptırım olarak bant daraltma cezasının verilip verilmeyeceği konusundaki soru üzerine Uraloğlu, “Hala X, Türkiye’ye temsilci atamadı. Bununla ilgili bir kanuni düzenleme de gerekecek. Görüşmelerimiz hala devem ediyor. Yürürlükte olan bir reklam yasağı var. Devamında bant daraltma da gündemimizde.” diye konuşmuştu.




Ekonomi
Gündem
Gündem
Gündem
Gündem
Fitre miktarı belirlendi
Akaryakıta zam geldi, tablo değişti
Ev ve arsa alım-satımında yeni dönem
ABD’den İran’la ticaret yapan ülkelere “ek vergi” kararı
Türk tiyatrosunun usta ismi Koray Ergun hayatını kaybetti
Usta sanatçı Haldun Dormen entübe edildi
İran’da neler oluyor?
En düşük emekli aylığı için kritik tarih belli oldu
Dolar/TL bugün ne kadar?
Motorine zam gelecek
Altın fiyatlarında yeni rekor
Bebek Otel’de kaçak bölümler yıkılıyor
En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?
3 şirketten 1’i kapanıyor