26 Nisan 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

2021 yılı bütçe görüşmeleri başlıyor

2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi ile 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin görüşmeleri bugün saat 14.30'da TBMM Plan ve ve Bütçe Komisyonunda başlayacak.

2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi ile 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi’nin görüÅŸmeleri bugün saat 14.30’da TBMM Plan ve ve Bütçe Komisyonunda baÅŸlayacak.

CumhurbaÅŸkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın sunumuyla görüÅŸülmesine baÅŸlanacak 2021 yılı bütçesi, AK Parti hükümetlerinin 19’uncu, CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiÅŸ sonrası ise hazırlanan 3’üncü bütçe olma özelliÄŸini taşıyor. 

Komisyon toplantısı, Kovid-19 tedbirleri kapsamında daha büyük bir alana sahip olması nedeniyle TBMM Tören Salonunda gerçekleÅŸtirilecek.

Toplantı öncesinde gazeteciler salondan görüntü ve fotoÄŸraf çekti. 

Oturma planı, sosyal mesafe kuralı göz önünde bulundurularak düzenlendi. Haber ajanslarının muhabirlerinin dışında gazete ve televizyon muhabirleri ile bürokratların toplantıyı takip edebilmesi için ayrıca bir salon daha oluÅŸturuldu.

Ayrıca, toplantının yapılacağı salon ile bürokratların ve gazetecilerin yer alacağı bölüme kurulan barkovizyon üzerinden konuÅŸmacı milletvekilinin görüntüleri de aktarılacak.

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bursa İl Sağlık Müdürü değişti

HIZLI YORUM YAP



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.