19 Nisan 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

2022 YILI ÜRÜN GÜVENLİĞİ TEBLİĞLERİ YAYIMLANDI

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 31 Aralık tarihli Resmi Gazete ’de Ürün Güvenliği Denetimi tebliğleri yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bursa Gümrük Müşavirliği A.Ş yetkilileri, yeni yayımlanan tebliğde 2021 yılındaki hükümlerin genel olarak korunduğunu belirtti.

31 Aralık’ta yayımlanan Resmi Gazete’ de Ürün Güvenliği Denetimi tebliğleri yayımlandı. Tebliğ, 01.01.2022 itibari ile yürürlüğe girdi.

Bursa Gümrük Müşavirliği (BGM) yetkilileri, alanında kazandığı 36 yılı aşkın deneyim ve bilgiler ışığında tebliğle ilgili değerlendirmeyi Rekabet.net’e yaptı. Yetkililer, CE denetimine tabi ürünlerin sayısında artış yapılması gibi bazı değişikliklerin yanında genel olarak 2021 yılı tebliğlerindeki hükümlerin korunduğunu belirtti.

DENETİMLER TEBLİĞ KAPSAMINDA

Ülkemize ithal edilen ve ülkemizden ihraç edilen bazı ürünlerin giriş ya da çıkış öncesi standardizasyon ve uygunluk denetimlerinin bu tebliğler kapsamında yapıldığına dikkat çeken BGM yetkilileri, “İnsan sağlığı, diğer canlılar ve çevrenin korunması için son derece önemli olan bu tebliğler çağın gereklerine uygun olarak her yıl yeniden güncellenmektedir. Yine bu tebliğler tarife dışı önlem olarak ithalatın kontrol altında tutulması için de kullanılabilmektedir” açıklamasını yaptı.

Rekabet.net

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

2022 YILI İTHALAT REJİMİ KARARI YAYINLANDI

HIZLI YORUM YAP



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.