25 Nisan 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

2022-Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) tercih işlemlerinin 27 Temmuz-5 Ağustos'ta yapılacağını bildirdi.

Ölçme, Seçme ve YerleÅŸtirme Merkezi (ÖSYM) BaÅŸkanı Prof. Dr. Halis Aygün, 18-19 Haziran’da gerçekleÅŸtirdikleri Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) sonuçlarının http://sonuc.osym.gov.tr adresinden açıklandığını bildirdi.

Aygün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “18-19 Haziran 2022 tarihlerinde üç oturumda gerçekleÅŸtirdiÄŸimiz Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) sonuçlarını http://sonuc.osym.gov.tr internet sayfamızdan açıkladık. Sonuçların tüm adaylarımıza ve ailelerine hayırlı olmasını dilerim.” ifadelerine yer verdi.

Tercih iÅŸlemleri, 27 Temmuz’da baÅŸlayacak

Ölçme, Seçme ve YerleÅŸtirme Merkezi (ÖSYM) BaÅŸkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) tercih iÅŸlemlerinin 27 Temmuz-5 AÄŸustos’ta yapılacağını bildirdi.

Aygün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2022-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu bu hafta içinde yayımlayacağız. 2022-YKS tercih iÅŸlemleri 27 Temmuz 2022 tarihinde baÅŸlayacaktır. Adaylarımız tercihlerini 27 Temmuz – 5 AÄŸustos tarihleri arasında http://osym.gov.tr adresinden yapacaklardır.” bilgisini paylaÅŸtı.

Muhabir: Selma Kasap

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

“Konu Türkiye olduÄŸu zaman kesinlikle adil davranmıyorlar”

HIZLI YORUM YAP



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.