05 Mayıs 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

BEST GRUBU BUSiAD BAŞKANI KÜÇÜKKAYALAR’I AĞIRLADI

Bursalı sanayici ve iş insanlarının, ekonomi gündemini ve sanayideki gelişmeleri değerlendirmek için oluşturduğu BEST Grubu 255. Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının konuğu BUSİAD Başkanı Buğra Küçükkayalar oldu.

Her ay bir araya gelerek dış ticaret, sanayi ve ekonomik durumdaki gelişmeleri ve yaşanan sıkıntıları değerlendiren BEST Grubu’nun bu ay, Kaplanlar Soğutma Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kaplan ağırladı.

Toplantıya konuk olarak katılan BUSİAD Başkanı Buğra Küçükkayalar, dernek olarak yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında BEST Grubu’nu bilgilendirdi. Otomobil, sanayi ve inşaat sektörüyle ilgili konuşan Küçükkayalar, özellikle otomotiv sektörüyle ilgili katma değeri yüksek yatırımlara yönelmesi gerektiğini kaydetti.

ÖZENALP’TEN YAPTIRIM UYARISI

Toplantıda söz alan URTEB Başkanı/ Bursa Gümrük Müşavirliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özenalp, AB ve ABD yaptırımlarına karşı sanayicilerin çok dikkatli olması gerektiğini söyledi. AB ve ABD’nin yaptırımlar konusunda çok titiz davrandığına dikkat çeken Özenalp, bu yaptırımlar Türkiye’yi doğrudan etkilemeyecek gibi görünebilir. Ancak bulunduğumuz konum itibari ve dış ticaret yaptığımız ülkeler düşünüldüğünde her halükarda firmalarımızı ve onun yönetici ortaklarını direk etkileyecektir. Nitekim geçtiğimiz günlerde yedi Türk şirketini yaptım uygulama kararı aldı” dedi.

KİMLER KATILDI?

Toplantıya Prof. Dr. Ali Ceylan, URTEB Başkanı /Bursa Gümrük Müşavirliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özenalp, Evinoks Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun İrfan, Kaplanlar Soğutma Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kaplan, Sinta Şirketler Grubu Genel Müdürü İlker Oral, Altınsoy Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Altınsoy, Seger Korna Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Baykal, Viskam Görüntü Analiz ve Otomasyon Sistemleri Genel Müdürü Tuğrul Karasarlıoğlu, Taşdelen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Taşdelen, Turizm sektöründen Işık Uğurtuğ, İş İnsanı Nuri Tike ve EKO Haber İmtiyaz Sahibi Tahsin Ardıç katıldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bursa’nın otomobil devinde çatal/bıçak sesleri

HIZLI YORUM YAP



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.