07 Nisan 2026 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi sosyal medya hesabından şu bilgileri paylaştı:
“İstanbul’da Yapı Kredi Plaza Blokları önünde görev yapan polislerimizle silahlı çatışmaya giren 3 kişi etkisiz hale getirilmiştir. Çatışmada iki kahraman polisimiz hafif yaralanmıştır. Teröristlerin, kimlikleri tespit edilmiştir. İzmit’ten kiralık araçla İstanbul’a geldikleri tespit edilen şahıslardan birinin dini istismar eden örgüt irtibatı olduğu, 2’si kardeş olan 2 teröristten birinin de uyuşturucu kaydı olduğu belirlenmiştir.”
Adalet Bakanı Akın Gürlek sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.
Bakan Gürlek açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde bulunan İsrail Konsolosluğu çevresinde meydana gelen silah sesi ihbarlarına ilişkin olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından derhâl soruşturma başlatılmıştır.
Soruşturma kapsamında bir başsavcı vekili ile iki cumhuriyet savcısı görevlendirilmiş; cumhuriyet savcılarımız ivedilikle olay yerine intikal ederek incelemelere başlamıştır.
Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla Cumhuriyet başsavcılığımızın koordinesinde, ilgili kolluk birimleriyle birlikte çalışmalar sürdürülmekte olup, soruşturma titizlikle ve çok yönlü olarak yürütülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Olay yerine giderek ekiplerden bilgi alan İstanbul Valisi Davut Gül şunları aktardı:
“Saldırı neticesinde 2 polisimiz hafif şekilde yaralandı. Teröristlerden biri öldürüldü, 2’si yaralı olarak etkisiz hale getirildi. Başta emniyet müdürümüz olmak üzere tüm ekibini tebrik ediyorum. Önlemleri sayesinde olayı hafif şekilde atlattılar. Ölenlerin kimlik tespit çalışmaları devam ediyor. Bağlantı ve diğer konuları emniyetimiz çalışıyor. Provokasyon kokan bir hareket. Konsoloslukta 2,5 yıldır herhangi bir faaliyet yok. Yaşayan herhangi bir diplomatik görevli bulunmuyor. Emniyetimiz her yönüyle çalışmalarını sürdürüyor.”
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:
“İstanbul’da Yapı Kredi Plaza Blokları önünde görev yapan polislerimize yönelik gerçekleştirilen hain saldırıda 3 saldırgan etkisiz hale getirilmiştir. Güvenlik güçlerimizin hızlı ve kararlı müdahalesi, olası daha büyük bir tehdidin önüne geçmiştir. Teröristlerin kimlikleri tespit edilmiş olup, olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır. Silahlı çatışmada hafif şekilde yaralanan 2 kahraman polisimize acil şifalar diliyor; milletimizin huzur ve güvenliği için fedakârca görev yapan tüm Emniyet mensuplarımızı muhabbetle selamlıyorum. Bu hain saldırı, “Terörsüz Türkiye” ve “terörsüz bölge” hedefimize olan inancımızı ve kararlılığımızı asla zayıflatamayacaktır. Devletimiz, her türlü tehdide ve provokasyona karşı mücadelesini azim ve kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir.”
Üsküdar Belediyesi’ne operasyon: Çok sayıda gözaltı
Каким образом технологии влияют на ожидания юзеров
Почему открытость важна для электронных услуг
İsrail Konsolosluğu önünde çatışma çıktı! Yaralı polislerimiz var…
Üsküdar Belediyesi’ne operasyon: Çok sayıda gözaltı
Ekrem İmamoğlu hakkında bir soruşturma daha
Simge Sağın, Mustafa Ceceli, İbrahim Çelikkol ve çok sayıda ünlü gözaltına alındı
Bursa’nın geçici başkan vekili belli oldu
Yılmaz Özdil, Sözcü TV’den istifa etti
MHP, İstanbul il ve ilçe teşkilatlarını feshetti
Bursa’nın Fethinin 700. Yılı
Каким образом технологии влияют на ожидания юзеров
Почему открытость важна для электронных услуг
İsrail Konsolosluğu önünde çatışma çıktı! Yaralı polislerimiz var…
Üsküdar Belediyesi’ne operasyon: Çok sayıda gözaltı
Ekrem İmamoğlu hakkında bir soruşturma daha
Simge Sağın, Mustafa Ceceli, İbrahim Çelikkol ve çok sayıda ünlü gözaltına alındı
Bursa’nın geçici başkan vekili belli oldu
Yılmaz Özdil, Sözcü TV’den istifa etti
MHP, İstanbul il ve ilçe teşkilatlarını feshetti
Bursa’nın Fethinin 700. Yılı
bursa escort görükle eskort görükle escort bayan bursa görükle escort bursa escort bursa escort bayan