18 Ekim 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

DIŞ TİCARET YAPANLAR DİKKAT!

Dış ticaret işlemlerinde firmalarınızda yapılacak en ufak bir hata şirket sahipleri ve çalışanlarının kaçakçılıktan yargılanmasına sebep olur. Yanlış belge ibrazından dolayı hakkınızda dava açılabileceğini biliyor musunuz? Dış ticaret riskli bir iştir. Bu riskleri küçük detaylarla ortadan kaldırabilirsiniz… Gümrük Kaçakçılıkları Uzmanı/Adli Bilirkişi/ Gümrük Müşaviri Ahmet Özenalp, gümrük adli itilafları ve gümrük kaçakçılıklarına dönük sorularınızı yanıtlamak için sizlerle buluşuyor.

Rekabet.net olarak kurulduğumuz günden bu yana sorumluluklarımız biliyor ve bu doğrultuda yayın yapmayı sürdürüyoruz. Birçok haber sitesinden farklı olarak yaptığımız haberlerle sizlere ulaşıyor ve bu haberlerimizin ilgiyle okunduğunu görüyoruz.

Rekabet.net’te Türkiye’nin gündeminin yanı sıra özel olarak yaptığımız dış ticaret haberleriyle fark yaratıyoruz. Okuyucularımız birçok haber sitesinde bulamadığı, rekabet, haksız rekabet, dış ticaret ve gümrük gibi birçok konuya özel haberlerimiz, röportajlarımız ve köşe yazılarımızla ulaşabiliyor.

Nitekim, Bursa Gümrük Müşavirliği A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı/ Adli Bilirkişi Ahmet Özenalp ile yaptığımız “Menşei Belgesindeki Büyük Yanlış; Firmalar Yine Cezada” başlıklı haberimiz ve hukukçularla gerçekleştirdiğimiz “Menşede Yapılan Hata Ağır Cezayla Son Bulabilir” başlıklı röportajımız kısa bir sürede 18 bin 325 okunma sayısına ulaştı.

Fark ettik ki, sanayicilerimiz, iş insanlarımız, firmalar, dış ticaret uzmanlarımız ve bizzat gümrükleme ofislerinde çalışan müşavirler bu hassas konulara çok yoğun ilgi gösteriyor ve işi uzmanından öğrenmek istiyor.

Sizi uzmanıyla buluşturuyoruz…

Bursa’nın bir sanayi kenti olduğunu bilerek ve dış ticaretteki payının farkında olarak işin uzmanlarıyla sizleri buluşturmanın çok anlamlı olacağını düşündük. Bu kapsamda dış ticaret yolculuğunu en az hatayla tamamlamak, riskleri bilmek ve işin detayının farkında olmak için bir oturum düzenliyoruz.

Günümüzün en güncel konusu olan Menşei sapması  -trafik sapmaları, eşyanın menşeinde yaşanan bilinmezler… Yanlış bir menşei ispat belgesi sizi çok yüksek vergi cezaları yanında ayrıca 5607 den yargılatacağını biliyor musunuz?  Dış ticaret işlemlerinizde yanlış belge ibrazında, hakkınızda kaçakçılıktan ve sahte evraktan dava açılabilir!

Peki, Dahilde İşleme İzin Belgesi (DİİB) kapsamında yaptığınız işlemlerde, hangi hallerde soruşturulur ve kaçakçılıktan yargılanırsınız?  Tarife  (GTİP) değişikliği hangi hallerde sizi riske sokar? Hangi halde kaçakçılıktan yargılanırsınız? Başkaca hangi durumlarda firmanızın kaçakçılık kapsamında yargılanmasının yolunu açar?

Dış ticaretin bilinmezlerine ışık tutuyoruz. 

Gümrük Kaçakçılıkları Uzmanı Ahmet Özenalp, 37 yıllık tecrübesiyle gümrük adli itilafları ve gümrük kaçakçılıklarına dönük sorularınızı yanıtlamaya hazır!

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunabileceğiniz ve merak ettiklerinizi sorabileceğiniz oturumumuza katılımınızı bekleriz.

KATILIM BİLGİLERİ:

Oturum Ekim ayında yapılacak olup, katılımcılara oturumun yapılacağı yer ve zaman önceden bildirilecektir.

Pandemi nedeniyle katılım 25 kişiyle sınırlı olup,  öncelik ilk müracaat edenlere verilecektir.

Oturum farklı günlerde öğleden önce (10:30) ve öğleden sonra (15:00) düzenlenecektir.

Başvurularınızda hangi zaman dilimine katılacağınızı belirtmenizi rica ediyoruz.

Müracaat: info@rekabet.net / 0 224 242 13 95/ Whatsapp: 0533 406 91 16

Rekabet.net

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Soğuk ve yağışlı hava geliyor

HIZLI YORUM YAP