23 Ekim 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Irak’ın kuzeyinden acı haber

Irak'ın kuzeyindeki Hakurk'ta, teröristlerle girilen çatışmada yaralanan Piyade Sözleşmeli Er İslam Çiftçi, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Ankara

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk’ta, yol emniyetinde görevli askerler ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada Piyade SözleÅŸmeli Er Ä°slam Çiftçi yaralandı.

Çiftçi, sevk edildiği hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Bakanlığın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Kahraman ÅŸehidimize ÅŸahsım ve MSB mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize baÅŸsaÄŸlığı ve sabır dilerim” ifadelerini kullandı.

Åžehit askerin KahramanmaraÅŸ’taki ailesine ÅŸehadet haberi verildi

Vali Yardımcısı ve Andırın Kaymakam Vekili Cuma Emeç, Aile ve Sosyal Hizmetler Ä°l Müdürü Mutlu Kaya ve askeri yetkililer, 24 yaşındaki Çiftçi’nin ÅŸehadet haberini BoynuyoÄŸunlu Mahallesi’nde ikamet eden babası Fehmi ve annesi Elife Çiftçi’ye ulaÅŸtırdı.

Şehidin yakınlarını, askeri yetkililer ile mahalle sakinleri teskin etmeye çalıştı.

Şehidin babaevine ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

CumhurbaÅŸkanı Yardımcısı Oktay’dan baÅŸsaÄŸlığı mesajı

CumhurbaÅŸkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında,”Irak’ın kuzeyinde hain terör örgütü unsurlarıyla çıkan çatışmada ÅŸehit düşen kahraman MehmetçiÄŸimiz Piyade SözleÅŸmeli Er Ä°slam Çiftçi’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı saÄŸ olsun.” ifadelerini kullandı.

 

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Erdoğan ile Biden görüştü

HIZLI YORUM YAP