19 Mayıs 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Aday gösterilmeyen Tunç Soyer’den CHP’ye sitem

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yeni dönem için aday gösterilmeyeceği haberinin CHP'nin MYK toplantısından 5 dakika önce kendisine bildirildiğini belirterek, bunu "en hafif deyimle siyasi nezaketsizlik." olarak değerlendirdi.

Tunç Soyer, CHP’deki aday belirleme sürecine tepki gösterdi.

Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, önce Seferihisar’da ardından İzmir’de canla baÅŸla çalıştığını, Türkiye’ye örnek olacak birçok uygulamayı baÅŸlattığını ifade etti.

“EN HAFÄ°F DEYÄ°MLE SÄ°YASÄ° NEZAKETSÄ°ZLÄ°K”

Görev yaptığı dönemle ilgili alnının ak, vicdanının rahat olduğunu aktaran Soyer, şunları kaydetti:

“BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığı için ilk dönemin sonunda yeni dönem için aday gösterilmeyeceÄŸimin MYK toplantısından 5 dakika önce tarafıma tebliÄŸ edilmiÅŸ olmasını en hafif deyimle siyasi nezaketsizlik olarak deÄŸerlendiriyorum. Ancak bu nezaketsizlikten daha vahiminin, CHP’nin aday belirleme süreçlerindeki eksikleri ve hataları olduÄŸunu düşünüyorum.

“SÃœREÇ ÅžEFFAF BÄ°R ÅžEKÄ°LDE PAYLAÅžILMAMIÅžTIR”

Adaylık süreçlerinde tüm belediye baÅŸkanları için aynı objektif kriterlerin uygulanması gerekirken ne yazık ki böyle olmamıştır. Ayrıca örgütün sesinin dinlendiÄŸine, tabanın ve sivil toplum kuruluÅŸlarının tercihlerinin dikkate alındığına dair de hiçbir emare bulunmamaktadır. Talep edilmesine raÄŸmen ön seçim de yapılmamış, süreç Ä°zmir halkıyla ÅŸeffaf bir ÅŸekilde paylaşılmamıştır. Bütün bunlar yapılmadığı gibi sadece siyasi ödüllendirme ve cezalandırma yoluna gidilmiÅŸ olması kaygı vericidir.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ErdoÄŸan, “Seçim Beyannamesini” açıkladı

HIZLI YORUM YAP