17 Mayıs 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Çerkezoğlu yeniden DİSK Başkanı seçildi

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonunun (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, genel kurulda bir kez daha başkanlığa getirildi.

Pendik’teki bir otelde düzenlenen DÄ°SK 17. Genel Kurulu’nun üçüncü gününde genel baÅŸkanlık seçimi için oylama yapıldı.

Saat 10.00’da baÅŸlayan oylamada, 300 delegeden 244’ünün oyunu alan ÇerkezoÄŸlu, bir kez daha genel baÅŸkanlığa seçildi.

Tebrikleri kabul eden Arzu Çerkezoğlu, burada yaptığı konuşmada, genel kurulun ve genel başkanlık seçiminin gerçekleşmesinde emeği geçenlere ve seçime katılan delegelere teşekkür etti.

ÇerkezoÄŸlu, genel kurulun ardından aynı kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, “Türkiye’nin dört bir yanında, doÄŸusundan batısına, güneyinden kuzeyine, bütün iÅŸ kollarında DÄ°SK’le buluÅŸmayı bekleyen tüm kardeÅŸlerimizle DÄ°SK’i buluÅŸturmak üzere yürüyoruz. ÃœrettiÄŸimiz deÄŸerden hakça payımızı aldığımız, gelirde adalet, vergide adaletin olduÄŸu, sendikal haklarımız için grev hakkımız için toplu sözleÅŸme hakkımız için yürüyoruz.” diye konuÅŸtu.

Arzu ÇerkezoÄŸlu, DÄ°SK Genel SekreterliÄŸi görevini yürüten ve gelecek dönemde yönetimden ayrılacak Adnan SerdaroÄŸlu’na plaket takdim etti.

DÄ°SK’in 17. Genel Kurulu, genel baÅŸkan ve yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesiyle sona erdi.

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türkiye’ye F-16 satışına iliÅŸkin ABD’nin inceleme süresi doldu

HIZLI YORUM YAP