23 Nisan 2026 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
31 Mart yerel seçimlerine kendi adayları ile girme kararı alan İYİ Partinin Genel BaÅŸkanı Meral AkÅŸener, bir dizi programlara katılmak ve ilçeleri ziyaret etmek için Bursa’ya geldi. Bursa ziyaretine ilk olarak Orhangazi ilçesinden baÅŸlayan AkÅŸener otobüsü ile ilk olarak ÅŸehir turu attı ve ardından Cumhuriyet alanında kendisini bekleyen kalabalığa seslendi.

Cumhuriyet alanında toplanan kalabalığa seslenen Akşener, yerel seçimlerde Bursa Büyükşehir adayı Selçuk Türkoğlu ve Orhangazi adayı İsmail Kaya için destek istedi.
Burada yaptığı konuÅŸmada özellikle ekonomi üzerinden hükümeti eleÅŸtiren AkÅŸener, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’a seslenerek emekliler yeni bir çalışma yapılması gerektiÄŸini ifade etti.
Orhangazi ziyaretinin ardından Gemlik’te de esnaf ziyareti yapacak ve sonrasında ise partisinin Bursa İl BaÅŸkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeÄŸine katılacak.

Meral AkÅŸener‘in konuÅŸmasından satır baÅŸları şöyle ;
“Herkesin derdi olmaya çalıştım”
Ben her seçim öncesi ilçelerimizi ziyaret ediyorum, köylüyü dinliyorum, esnafı dinliyorum, çiftçiyi dinliyorum, gençleri, emeklileri dinliyorum, hakkı yenmiş öğretmenlerimizi dinledim, hepsi için meclise önerge sundum ve bunu yaparak gerçek anlamda muhalif olmanın ne demek olduğunu cümle aleme gösterdim.
“Bizler sizin avukatlığınızı yapıyoruz”
Bizim için seçmen veli nimettir, ama seçmen uzun zamandır veli nimet olmaktan çıktı, şimdi bugün seçim öncesi sizin bana verdiğiniz görev önemli bir görev dediniz ki bizim avukatımız olacaksın,  yani muhalefet demek bunu gerektirmez mi, 2023 genel seçimde de aynısı oldu ve biz yine emrinize amadeyiz. Şimdi yerel seçim var, adaylarımızı hepiniz tanıyorsunuz, bu insanlar seçim öncesinde sizlerin avukatlığını yaptı, bugün itibariyle seçimlere 16 gün kaldı.
Bursa dahil 17 ilde restoran, lokanta ve kafelere denetim
1
Ocakta en çok onun fiyatı arttı
42471 kez okundu
2
Bursa ValiliÄŸi açıkladı… Kafe ve restoranlar…
16703 kez okundu
3
İşte Hanlar Bölgesi Projesi
16070 kez okundu
4
Nilüfer Belediyesporlu voleybolcu Lopez ölü bulundu
15246 kez okundu
5
AB ekonomisi 2020’de yüzde 6,4 küçüldü
14939 kez okundu
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
ABD Türkiye BüyükelçiliÄŸi’nden vize uyarısı
ÖTV Tebliğinde Önemli Değişiklik: Engelli Araç Alımında Kapsam Genişletildi
Sosyal medyaya 15 yaş sınırlaması
Ateşkes uzadı: Altın yükselişte
Trump: AteÅŸkesi uzatmak istemiyorum
Bakan Bolat: Türkiye-ABD ticaret hacmini 100 milyar dolara taşıyacağız
Borsaya ’23 Nisan’ düzenlemesi
Faili meçhul dosyalar raftan iniyor
Altın ve gümüş baskı altında
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
ABD Türkiye BüyükelçiliÄŸi’nden vize uyarısı
ÖTV Tebliğinde Önemli Değişiklik: Engelli Araç Alımında Kapsam Genişletildi
Sosyal medyaya 15 yaş sınırlaması
Ateşkes uzadı: Altın yükselişte
Trump: AteÅŸkesi uzatmak istemiyorum
Bakan Bolat: Türkiye-ABD ticaret hacmini 100 milyar dolara taşıyacağız
Borsaya ’23 Nisan’ düzenlemesi
Faili meçhul dosyalar raftan iniyor
Altın ve gümüş baskı altında
bursa escort görükle eskort görükle escort bayan bursa görükle escort bursa escort bursa escort bayan