24 Ekim 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Siyasilerden art arda tepkiler

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısı düzenlendi. Saldırıda 4 kişinin şehit olduğu ve 14 kişinin yaralandığı bildirildi. Hain saldırıya siyasilerden peş peşe tepkiler geldi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Teröre karşı yürüttüğümüz mücadelemizi kararlı şekilde sürdüreceğiz

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketine (TUSAŞ) yönelik terör saldırısında şehit olanlara rahmet, yaralılara şifa diledi.

Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“TUSAÅž Ankara Kahramankazan tesislerine yapılan menfur saldırıda can veren ÅŸehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil ÅŸifalar diliyorum. Teröre, destekçilerine ve arkasındaki karanlık odaklara karşı yürüttüğümüz güçlü ve tavizsiz mücadelemizi, terör bu topraklardan sökülüp atılıncaya kadar kararlı bir ÅŸekilde sürdüreceÄŸiz.”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Hain terör saldırısını lanetliyorum

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AÅž (TUSAÅž) Ankara Kahramankazan yerleÅŸkesine yönelik gerçekleÅŸtirilen hain terör saldırısını lanetliyorum. Saldırıda ÅŸehit olan savunma sanayimizin kahramanlarına Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil ÅŸifalar diliyorum. Saldırının gerçekleÅŸtiÄŸi ilk andan itibaren güvenlik güçlerimiz olaya müdahale etmiÅŸ, Ankara Cumhuriyet BaÅŸsavcılığımızca da adli soruÅŸturma baÅŸlatılmıştır.

Bu hain terör saldırısı, Türkiye’nin savunma sanayisinde elde ettiÄŸi baÅŸarıları hedef almıştır. Ancak bilinmelidir ki bu saldırılar ne savunma sanayimizin kahraman çalışanlarını ne de her alanda tam bağımsız bir Türkiye ideali için gece gündüz ter döken tek bir vatandaşımızı bile yolundan döndüremeyecektir. Bugüne kadar olduÄŸu gibi, bugünden sonra da terörle ve terör örgütleriyle güçlü ve kararlı mücadelemiz devam edecektir.”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel

CHP Genel BaÅŸkanı Özgür Özel, terör saldırısıyla ilgili, “Åžehitlere rahmet, yaralılara acil ÅŸifalar diliyoruz. Terör kimden ve ne gerekçe ile gelirse gelsin lanetliyoruz. Bu saldırıyı görünce buradaki zamanlamanın ne kadar dikkat çekici olduÄŸunu da düşünmeden geçemiyor insan. Kim terörden medet umuyorsa yanlış yapıyor.” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

“Ãœlkemizin savunma sanayi alanında önemli kurumlarından biri olan TUSAÅž’ta gerçekleÅŸen alçak terör saldırısını lanetliyorum. Åžehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil ÅŸifalar, ailelerine ve aziz milletimize sabır diliyorum. Ãœlkemizin birliÄŸini, güvenliÄŸini ve geleceÄŸini tehdit eden Türkiye düşmanı teröristlere karşı son ana kadar mücadelemizi sürdüreceÄŸimizi bir kere daha ifade ediyorum. Cenabıallah bu aziz vatanımızı tüm tehlikelerden korusun.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik

AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Terörle mücadelemizi en kararlı ÅŸekilde sürdüreceÄŸiz.” ifadesini kullandı.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AÅž’nin (TUSAÅž) Kahramankazan yerleÅŸkesine düzenlenen terör saldırısını lanetlediklerini belirterek, “Åžehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil ÅŸifalar diliyoruz. Terörle mücadelemizi en kararlı ÅŸekilde sürdüreceÄŸiz.” deÄŸerlendirmesinde bulundu.

 

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı

HIZLI YORUM YAP