24 Ekim 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

“Türkiye’ye uzanan kirli eller mutlaka kırılacak”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk savunma sanayisinin lokomotif kuruluşlarından olan TUSAŞ’a yönelik düzenlenen terör eylemi; ülkemizin bekasını, milletimizin huzurunu ve 'Tam Bağımsız Türkiye' idealimizin timsali olan savunma atılımlarımızı hedef alan alçakça bir saldırıdır" dedi.

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, “Türk savunma sanayisinin lokomotif kuruluÅŸlarından olan TUSAÅž’a yönelik düzenlenen terör eylemi, ülkemizin bekasını, milletimizin huzurunu ve ‘tam bağımsız Türkiye’ idealimizin timsali olan savunma atılımlarımızı hedef alan alçakça bir saldırıdır.” ifadelerini kullandı.

ErdoÄŸan, sosyal medya hesabından, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Åžirketinin (TUSAÅž) Kahramankazan’daki yerleÅŸkesini hedef alan terör saldırısına iliÅŸkin açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

“Türk savunma sanayisinin lokomotif kuruluÅŸlarından olan TUSAÅž’a yönelik düzenlenen terör eylemi, ülkemizin bekasını, milletimizin huzurunu ve ‘tam bağımsız Türkiye’ idealimizin timsali olan savunma atılımlarımızı hedef alan alçakça bir saldırıdır. Terör eyleminin ilk anından itibaren güvenlik kuvvetlerimiz olaya süratle müdahalede bulunmuÅŸ ve teröristleri etkisiz hale getirmiÅŸtir. Milletimiz ÅŸunu bilsin ki Türkiye’ye uzanan kirli eller mutlaka kırılacak, güvenliÄŸimize kasteden hiçbir yapı, hiçbir terör örgütü, hiçbir ÅŸer odağı emellerine ulaÅŸamayacaktır.

Her türlü terör tehdidiyle ve destekçileriyle mücadelemiz azimle, kararlılıkla ve çok boyutlu bir ÅŸekilde devam edecektir. KalleÅŸ terör eyleminde ÅŸehit olan kardeÅŸlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyor, yaralılarımıza acil ÅŸifalar diliyorum. Savunma sanayimizin gurur kaynağı TUSAÅž’ımızın fedakar çalışanlarına ve milletimize geçmiÅŸ olsun dileklerimi iletiyorum.”

 

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Lübnan tezkeresi Meclis’ten geçti

HIZLI YORUM YAP