"İNSAN FANİDİR"
BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar düzenlenen iftar yemeğinde, "Her yıl olduğu gibi bu yılda, Ramazan ayının ilk günlerinde buluştuğumuz bu geleneksel iftar programımızda sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Ramazan ayı, yardımlaşma, bereket, nefsini terbiye etme, hoş görü, birlik ve beraberlik ayıdır. İnsan, fanidir, geçicidir, ölümlüdür. İnsanı ölümsüz yapan ise yaşadığı ömür değil, bıraktığı eserler, fikirlerdir. İnsanlar ve kurumlar tarihe bıraktıkları bu izlerle anılırlar. Gerek bireysel hayatlarımızda gerekse sivil toplum kuruluşları ya da kamusal görevlerimizde bu gerçeğe göre hareket etmemiz insan olmamızın da bir uzantısıdır. Çünkü insan geçmişiyle biçimlenip, geleceği biçimlendirmeye çalışan bir varlıktır aynı zamanda. Biliyoruz ki geçmişi değiştiremeyiz ama geçmişten edindiğimiz deneyimlerle geleceği şekillendirip dönüştürebiliriz" dedi.
"HER AKŞAM BAŞKA BİR MAHALLEDEYİZ"
BUSİAD'ın düzenlemiş olduğu iftar yemeğinin konuk konuşmacısı olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Ramazan, paylaşmanın ve birlikte olmanın en güzel sembolüdür. Burada olmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Yemekte aranızda olamadım ama neden geciktim? Belediye olarak her akşam başka bir mahallede iftar yapıyoruz. Oradan buraya geldim. Kusurumuzu bağışlayın" dedi.
BUSİAD üyelerinin de yoğun katılım gösterdiği iftarda BUSİAD Denetim Kurulu Üyesi/ Bursa Gümrük Müşavirliği A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özenalp de yer aldı.



YORUMLAR (0)
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Bir Yorum Bırakın