19 Kasım 2025 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Türkiye Serbest Muhasebeci Mali MüÅŸavirler ve Yeminli Mali MüÅŸavirler Odaları BirliÄŸi (TÜRMOB) Genel BaÅŸkanı Emre KartaloÄŸlu, Cumhuriyet’in diriliÅŸin simgesi olduÄŸunu belirterek, “Cumhuriyet yaÅŸam biçimidir, kültürdür, çaÄŸdaÅŸlaÅŸmadır, bağımsızlıktır, karanlıktan aydınlığa giden yoldur, gericiliÄŸe, cehalete baÅŸkaldırıdır.” ifadelerini kullandı.
KartaloÄŸlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, bağımsızlığın, eÅŸitliÄŸin, çaÄŸdaÅŸlığın, özgürlüÄŸün teminatı olan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliÄŸinde kurulan Cumhuriyet’in 96’ncı yılını coÅŸkuyla kutladıklarını bildirdi.
Destansı bir mücadele sonunda elde edilen Cumhuriyet’i, Atatürk’ün “Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyet’i biz kurduk, onu yükseltecek ve yaÅŸatacak sizsiniz.” diyerek emanet ettiÄŸini anımsatan KartaloÄŸlu, ÅŸunları kaydetti.
“KurtuluÅŸ Savaşı, ulusumuzun var olma savaşı, Cumhuriyet ise yeniden diriliÅŸin simgesidir. Cumhuriyet yaÅŸam biçimidir, kültürdür, çaÄŸdaÅŸlaÅŸmadır, bağımsızlıktır, karanlıktan aydınlığa giden yoldur, gericiliÄŸe, cehalete baÅŸkaldırıdır. Atatürk’ün izinden yürümeye, Cumhuriyet’i yaÅŸatmaya, çaÄŸdaÅŸ yaÅŸamı sürdürmeye sonuna kadar devam edeceÄŸiz. Cumhuriyet’in saÄŸladığı kazanımların bilincinde olarak Cumhuriyet Bayramı’mızı kutluyoruz.”
AA
Rekabet Kurulu kararları
1
İş dünyası 2020’ye umutla bakıyor
383392 kez okundu
2
Sanayi Bakanı Müjdeyi verdi!
293435 kez okundu
3
Dış ticaret açığı, ağustosta yüzde 168 arttı
109033 kez okundu
4
Pegasus’tan İsrail kararı
51454 kez okundu
5
Gümrük alacaklarını yapılandırmaya ilişkin usul ve esaslar belli oldu
43370 kez okundu
Motorine büyük zam yolda
İthalatta Korunma Önlemi 3 Yıl Uzatıldı
Vergi müfettişliklerine 2 bin 408 atama yapıldı
Konut fiyatları enflasyon karşısında eriyor
Üç ilde 1 ton 65 kilogram esrar ele geçirdi
BUDO bazı seferleri iptal etti
Altın ticareti adı altında devleti 100 milyar TL zarara uğrattılar
Bütçe, 223,2 milyar TL açık verdi
Dünya Bankası’ndan Türkiye’ye 554,4 milyon Euro’luk finansman
Ev kiralamada ‘senet’ şartı
Motorine büyük zam yolda
İthalatta Korunma Önlemi 3 Yıl Uzatıldı
Vergi müfettişliklerine 2 bin 408 atama yapıldı
Konut fiyatları enflasyon karşısında eriyor
Üç ilde 1 ton 65 kilogram esrar ele geçirdi
BUDO bazı seferleri iptal etti
Altın ticareti adı altında devleti 100 milyar TL zarara uğrattılar
Bütçe, 223,2 milyar TL açık verdi
Dünya Bankası’ndan Türkiye’ye 554,4 milyon Euro’luk finansman
Ev kiralamada ‘senet’ şartı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
bursa escort görükle eskort görükle escort bayan bursa görükle escort bursa escort bursa escort bayan