16 Kasım 2025 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde yaralanmasının ardından kaldırıldığı hastanede ÅŸehit olan Piyade Uzman Onbaşı Umut CoÅŸkun, son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı.
CoÅŸkun için Ahmet Hamdi Akseki Camisi’nde öÄŸle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi.

Åžehidin babası Alim, annesi Yeter, Barış Pınarı Harekatı‘nda görevli ikiz kardeÅŸi Emre ve diÄŸer erkek kardeÅŸi Tevfik, akrabaları ve ÅŸehidin niÅŸanlısı Songül Aydemir taziyeleri kabul etti.
Törene, CumhurbaÅŸkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İçiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli EÄŸitim Bakanı Ziya Selçuk, Genelkurmay BaÅŸkanı Orgeneral YaÅŸar Güler, Ankara Valisi Vasip Åžahin, Meclis İdare Amiri Erkan Haberal, AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Åžahin, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, CHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, MHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, BBP Genel BaÅŸkanı Mustafa Destici, DSP Genel BaÅŸkanı Önder Aksakal ile askeri yetkililer, emniyet mensupları ve çok sayıda vatandaÅŸ katıldı.
Diyanet İşleri BaÅŸkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu BaÅŸkanı Ekrem KeleÅŸ’in öÄŸle namazını müteakip kıldırdığı cenaze namazının ardından ÅŸehidin naaşı, top arabasına konularak askeri törenle defnedilmek üzere Cebeci ÅžehitliÄŸi’ne götürüldü.
Åžehidin naaşı kortej eÅŸliÄŸinde taşınırken annesi “Peygamberimize komÅŸu ol kuzum.” diye seslendi, niÅŸanlısı ise cenaze törenine gelinliÄŸiyle geldi.

CumhurbaÅŸkanı Yardımcısı Oktay ise kortej boyunca ÅŸehidin babası Alim CoÅŸkun’un elini tutarak yürüdü.
Şehidin uğurlanması esnasında ailesi ve yakınları asker selamı verdi.
Zeytin Dalı Harekatı üs bölgesinde teröristler tarafından yapılan havan saldırısında yaralanan ve Gaziantep’te tedavi gördüÄŸü hastanede ÅŸehit olan Piyade Uzman Onbaşı Mutlu Can MeÅŸeci (22) ise memleketi Samsun’un Bafra ilçesinde son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı.

Åžehidin dün ilçeye getirilen naaşı, Bafra Belediyesi Asri Mezarlık morgundan alınarak Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki baba evine getirildi.
Åžehit MeÅŸeci’nin cenazesi, Yıldırım Beyazıt Camisi’nde öÄŸle vakti kılınan cenaze namazı sonrası Bafra Asri Mezarlık’daki ÅŸehitlikte topraÄŸa verildi.

AÄŸrı’nın Patnos ilçesinde, eÄŸitim sırasında silahından çıkan kurÅŸunla yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ÅŸehit olan Jandarma Uzman ÇavuÅŸ Yusuf Abay (28) da MuÅŸ’ta düzenlenen törenle son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı.
MuÅŸ’un KaraaÄŸaçlı Belde Belediyesi önünde düzenlenen törende, ÅŸehit Abay’ın öz geçmiÅŸi okundu, dua edildi.
Törene katılan MuÅŸ Valisi İlker Gündüzöz ve AÄŸrı Valisi Süleyman Elban, ÅŸehidin babası Osman Abay’a baÅŸsaÄŸlığı diledi.
Åžehidin tabutuna sarılarak gözyaşı döken eÅŸi Dilek, babası Osman Abay ile yakınlarını törene katılan askerler teskin etmeye çalıştı. Dilek Abay, tören boyunca eÅŸinin fotoÄŸrafını taşıdı.
2 çocuk babası olan Abay’ın naaşı, cenaze namazının ardından belde mezarlığında topraÄŸa verildi.
Törene, İl Jandarma Komutanı Albay Bülent Baykal, AK Parti MuÅŸ Milletvekili Mehmet Emin ÅžimÅŸek, AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, Cumhuriyet BaÅŸsavcısı Harun Karahan, MuÅŸ Belediye BaÅŸkanı Feyat Asya, İl Emniyet Müdürü Ahmet ArıbaÅŸ, MuÅŸ Merkez Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Temiz, kurum amirleri, askeri erkan, polisler ve çok sayıda vatandaÅŸ katıldı.
Fırat’ın doÄŸusunda gerçekleÅŸtirilen Barış Pınarı Harekatı bölgesinde silah kazası sonucu yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede ÅŸehit düÅŸen Piyade SözleÅŸmeli Er Caner SelimoÄŸlu ise memleketi Kars’ta topraÄŸa verildi.

Åžehit SelimoÄŸlu’nun Türk bayrağına sarılı naaşı, Kars Harakani Havalimanı’nda düzenlenen karşılama töreni sonrası, Susuz ilçesine baÄŸlı Yaylacık köyüne götürüldü.
KardeÅŸleri Ömer ve Taner SelimoÄŸlu’nun taziyeleri kabul ettiÄŸi köyün giriÅŸi ve ÅŸehit evi, Türk bayraklarıyla donatıldı.
Yaylacık Camisi’nde İl Müftüsü Yusuf EviÅŸ’in kıldırdığı cenaze namazının ardından, SelimoÄŸlu’nun naaşı tekbirler ve dualar eÅŸliÄŸinde köy mezarlığına defnedildi.
AA
ErdoÄŸan ile Putin bir araya geldi
1
İş dünyası 2020’ye umutla bakıyor
382553 kez okundu
2
Sanayi Bakanı Müjdeyi verdi!
293395 kez okundu
3
Dış ticaret açığı, ağustosta yüzde 168 arttı
108991 kez okundu
4
Pegasus’tan İsrail kararı
51411 kez okundu
5
Gümrük alacaklarını yapılandırmaya ilişkin usul ve esaslar belli oldu
42553 kez okundu
Metro tünelleri olağanüstü durumlarda sığınak olarak kullanılacak
10 suçlu Türkiye’ye getirildi
İstanbul’da metro inÅŸaatında iskele çöktü
KKTC’nin 42. kuruluÅŸ yıl dönümü kutlandı
Zorunlu kış lastiği uygulaması başladı
Ege Denizi’nde 4 büyüklüğünde deprem
A Milli Takımımız play-off’u garantiledi
2026’nın ilkbaharında “İlk Göktürk” izleyici ile buluÅŸacak
Ticaret Bakanlığına 65 sözleşmeli ve 30 kadrolu personel alınacak
YKS 20-21 Haziran 2026’da yapılacak
Metro tünelleri olağanüstü durumlarda sığınak olarak kullanılacak
10 suçlu Türkiye’ye getirildi
İstanbul’da metro inÅŸaatında iskele çöktü
KKTC’nin 42. kuruluÅŸ yıl dönümü kutlandı
Zorunlu kış lastiği uygulaması başladı
Ege Denizi’nde 4 büyüklüğünde deprem
A Milli Takımımız play-off’u garantiledi
2026’nın ilkbaharında “İlk Göktürk” izleyici ile buluÅŸacak
Ticaret Bakanlığına 65 sözleşmeli ve 30 kadrolu personel alınacak
YKS 20-21 Haziran 2026’da yapılacak
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
bursa escort görükle eskort görükle escort bayan bursa görükle escort bursa escort bursa escort bayan