02 Mayıs 2026 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Türk Polis TeÅŸkilatı’nın 175. kuruluÅŸ yıl dönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile TeÅŸkilat Mensupları Vali Yakup Canbolat’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında İl Emniyet Müdürü Aslan’a, Bursa TeftiÅŸ Kurulu BaÅŸkanı Nurettin Åžahin, Bursa Polis Meslek EÄŸitim Okulu Müdürü Fikret Bayraktar, Özel Güvenlik Dairesi BaÅŸkanlığı Bursa Bölge BaÅŸkanı Adil Yıldız, Bursa Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürü Recep Gündüz, İl Emniyet Müdür Yardımcıları eÅŸlik etti.
Vali Canbolat’dan anlamlı mesaj
Türk Polis TeÅŸkilatı’nın 175. yıl kuruluÅŸ yıl dönümü sebebiyle açıklama yapan Bursa Valisi Yakup Canbolat, “Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüÄŸünü, halkımızın huzur ve mutluluÄŸu ile can ve mal güvenliÄŸini saÄŸlamak ve halkımızın emniyetini muhafaza etmek amacıyla gece gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin her türlü iklim ve coÄŸrafi koÅŸulda fedakârca görevleri başında olan Türk Polis TeÅŸkilatımızın 175. KuruluÅŸ Yıl Dönümünü kutlamanın gururu ve mutluluÄŸu içindeyiz. 10 Nisan 1845 tarihinden günümüze kadar canla, baÅŸla görevini ifa eden TeÅŸkilat Mensupları Milletimiz nezdinde huzur ve güvenliÄŸin teminatıdır. 175 yıllık köklü geçmiÅŸiyle, yasaların egemenliÄŸinin saÄŸlanması, temel hak ve özgürlüklerin korunması, toplumsal yaÅŸamın huzur ve güven içerisinde düzenli bir ÅŸekilde sürdürülmesi amacıyla görev yapan Türk Polis TeÅŸkilatımız tüm görev ve sorumluluklarını çaÄŸdaÅŸ bir anlayışla yerine getirmektedir. Bu anlayış doÄŸrultusunda, ÅŸimdiye kadar olduÄŸu gibi bundan sonra da tüm emniyet mensuplarımızın üstlendikleri bu kutsal vazifeyi, en baÅŸarılı ÅŸekilde yerine getirmeye devam edeceklerine olan inancımız tamdır. Ülkemizde yaÅŸadığımız bu zor günlerde görevleri başında olan tüm polislerimize aileleriyle birlikte saÄŸlıklı, huzurlu, baÅŸarılı bir hayat temenni ediyor, ülkemizde huzur, güven ortamının tesisi adına ve terörle mücadele uÄŸruna görevi başında ÅŸehit düÅŸerek aramızdan ayrılan emniyet mensuplarımıza Allah’tan rahmet diliyor; gazi polislerimize ÅŸükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle Türk Polis TeÅŸkilatımızın kuruluÅŸunun 175. Yıl Dönümünü kutluyor, Polis teÅŸkilatımızın Bursa’mızdaki mensupları baÅŸta olmak üzere, tüm polislerimizin Polis Günü’nü gönülden tebrik ediyorum.” diye konuÅŸtu.
İkinci el araç satışları koronavirüs nedeniyle fren yaptı
1
İş dünyası 2020’ye umutla bakıyor
434577 kez okundu
2
Sanayi Bakanı Müjdeyi verdi!
295969 kez okundu
3
Dış ticaret açığı, ağustosta yüzde 168 arttı
111752 kez okundu
4
Gümrük alacaklarını yapılandırmaya ilişkin usul ve esaslar belli oldu
94767 kez okundu
5
“Ekonomi Bilim Kurulu kurulsun”
94251 kez okundu
Sumud Filosu: 18 Türk aktivist alıkonuldu
Yenilenmiş ürünlerde yeni dönem: Dijital kimlik ve güvenli ödeme geliyor
Dış ticaret açığı martta yüzde 56 arttı
Ankara Valisi Vasip Şahin görevden alındı
Çifte operasyon: Muhittin Böcek, gelini ve çok sayıda kişiye gözaltı
Ev alım-satımında yeni dönem
Altın 4 haftanın en düşüğünde
Bakan Şimşek: Vergi mimarisinde küresel üst ligi hedefliyoruz
Arda’nın ardından Hakan ÇalhanoÄŸlu da sakatlandı
Taksim metro ve füniküler hattı kapatıldı
Sumud Filosu: 18 Türk aktivist alıkonuldu
Yenilenmiş ürünlerde yeni dönem: Dijital kimlik ve güvenli ödeme geliyor
Dış ticaret açığı martta yüzde 56 arttı
Ankara Valisi Vasip Şahin görevden alındı
Çifte operasyon: Muhittin Böcek, gelini ve çok sayıda kişiye gözaltı
Ev alım-satımında yeni dönem
Altın 4 haftanın en düşüğünde
Bakan Şimşek: Vergi mimarisinde küresel üst ligi hedefliyoruz
Arda’nın ardından Hakan ÇalhanoÄŸlu da sakatlandı
Taksim metro ve füniküler hattı kapatıldı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
bursa escort görükle eskort görükle escort bayan bursa görükle escort bursa escort bursa escort bayan