28 Nisan 2026 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Kurulduğu günden bugüne kadar yoğun bir program ile etkinliklerine devam eden URTEB (Uluslararası Rekabet ve Teknoloji Birliği) Rekabet Merkezi, bünyesinde oluşturulan her alana özel çalışma ekipleri ile öğrencilerin ilgi alanlarını belirleyip, uygun programlara katılmalarını sağlarken, bu alanlardaki en yetkin ve nitelikli temsilcileri öğrencilerle buluşturuyor. Bu yıl ikincisini düzenlediği İş Görüşmesi Etkinliği ile Korteks A.Ş.’nin konuğu oldu.
URTEB Rekabet Merkezi, düzenlediği İş Görüşmesi etkinliği ile öğrencilerin daha mezun olmadan, iş başvurularında neler yapmaları gerektiği, mülakatlarda nasıl cevap vermeleri konusunda tecrübe kazandırmayı amaçlıyor.
Zorlu Holding bünyesinde Türkiye ekonomisinin sürdürülebilir ve güçlü katkı sağlayan şirketlerinden Zorlu Tekstil Grubu, alanında dünyanın önemli üreticileri arasında yer almaktadır. Bünyesinde yer alan TAÇ, Linens ve Valeron markalarıyla ev tekstilinin lider kuruluşu olan Zorlu Tekstil Grubu, KORTEKS ile Avrupa ve Orta Doğu’nun en büyük entegre polyester iplik üreticisidir.
Böyle bir fırsatı yakalayan öğrencilerimiz, yerinde ve gerçek bir iş görüşmesi niteliği taşıyan etkinlikte Korteks A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Ali İhsan Erdoğan öğrencilerle bir araya geldi.
Etkinlik öncesinde öğrenciler İnsan Kaynakları Grup Müdürü Ali İhsan Erdoğan ile sohbet edip, Zorlu Grubu, Korteks İplik ve İnsan Kaynakları departmanı hakkında merak ettiklerini sordular. Soruları yanıtlayan İnsan Kaynakları Grup Müdürü Ali İhsan Erdoğan, mülakatta dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsetti ve öğrencilere gelecekteki hedeflerini sordu. Ardından insan kaynakları sorumlularından dört kişi öğrencileri ayrı ayrı mülakata aldılar. Öğrenciler gerçek bir deneyim yaşadıkları mülakatlarda, davranışlarının ve cevaplarının geri dönüşlerini ayrı ayrı aldılar ve kendileri için olan önerileri dinlediler. Daha sonra sorumlular ile birlikte öğrenciler, Korteks’in üretim hattının bir kısmını gezip görme fırsatını yakaladılar.
Görüşmenin sonunda öğrenciler gerçek bir mülakat deneyimi yaşamış, nelere dikkat edilmesi gerektiğini öğrenmiş ve kendileri hakkında geri dönüşler almış oldular. Son olarak Ali İhsan Erdoğan ile tekrar bir araya gelip teşekkürlerini ilettiler.
Rekabet.net
Türkiye’den İsrail’in ‘suç ortakları’na mesaj
1
İş dünyası 2020’ye umutla bakıyor
433379 kez okundu
2
Sanayi Bakanı Müjdeyi verdi!
295918 kez okundu
3
Dış ticaret açığı, ağustosta yüzde 168 arttı
111702 kez okundu
4
Gümrük alacaklarını yapılandırmaya ilişkin usul ve esaslar belli oldu
93601 kez okundu
5
“Ekonomi Bilim Kurulu kurulsun”
93068 kez okundu
Bakan Şimşek: Vergi mimarisinde küresel üst ligi hedefliyoruz
Arda’nın ardından Hakan Çalhanoğlu da sakatlandı
Taksim metro ve füniküler hattı kapatıldı
İstanbul Boğazı’nın en değerlisiydi konkordato istedi
Yurt dışı ilaç alımında yeni sistem
Yalova Emniyet Müdürü Yılmaz Delen ifadeye çağrıldı
Yurt dışından Türkiye’ye dönecek girişimcilere vergi muafiyeti
Formula 1 yeniden Türkiye’de
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, cezaevinde Mustafa Bozbey ile görüştü
Okullarda hangi güvenlik önlemleri alınacak?
Bakan Şimşek: Vergi mimarisinde küresel üst ligi hedefliyoruz
Arda’nın ardından Hakan Çalhanoğlu da sakatlandı
Taksim metro ve füniküler hattı kapatıldı
İstanbul Boğazı’nın en değerlisiydi konkordato istedi
Yurt dışı ilaç alımında yeni sistem
Yalova Emniyet Müdürü Yılmaz Delen ifadeye çağrıldı
Yurt dışından Türkiye’ye dönecek girişimcilere vergi muafiyeti
Formula 1 yeniden Türkiye’de
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, cezaevinde Mustafa Bozbey ile görüştü
Okullarda hangi güvenlik önlemleri alınacak?
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
bursa escort görükle eskort görükle escort bayan bursa görükle escort bursa escort bursa escort bayan