29 Haziran 2022 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
16,6254
17,4299
974,93
Ajanstan yapılan açıklamaya göre, düzenlenecek e-ticaret eğitimlerine, Ankara’da faaliyet gösteren işletme sahipleri, idarecileri ve girişimciler, firmaların tanıtım ve pazarlama sorumluları ile iş geliştirme departmanı uzmanları, firmaların dış ticaret, e-ticaret departmanı yetkilileri ve sorumluları, e-ticaret alanında iş kurmak isteyenler, ürünlerinin satışını internet üzerinden gerçekleştirmek isteyen kooperatif ortakları katılabilecek. Katılım için ajansın e-ticaret konusunda açtığı önceki programlara iştirak etmemiş olmak gerekiyor.
Eğitimlerde, sağlık sektöründe çalışan veya yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle işi olumsuz etkilenen katılımcılara öncelik verilecek.
Program, 15-23 Nisan döneminde 17.00-20.00 saatlerinde gerçekleştirilecek. Söz konusu eğitim programı Kovid-19 salgınıyla mücadele ve önlem yöntemleri süreci kapsamında uzaktan eğitim şeklinde sunulacak.
Eğitim sonunda katılımcılara belge verilecek. Katılım belgesi almaya hak kazanmak için eğitimlerin en az 4’te 3’üne katılım sağlamak ve eğitim değerlendirme formunu doldurmak gerekiyor. Katılım belgeleri, hak kazanan katılımcılara e-posta ile gönderilecek, eğitimlere katılım ücretsiz olacak.
Başvuru için 13 Nisan saat 17.00’ye kadar elektronik kayıt formunun doldurulması gerekiyor.
Programa katılmaya hak kazanan katılımcılara e-posta yoluyla bilgi verilecek. Programın gerçekleşeceği platforma girişe ilişkin talimatlar katılımcılarla paylaşılacak.
AA
“Koronavirüs sonrası Türkiye büyümesini sürdürecek”
Aile hekimleri 2 gün iş bırakacak
RTÜK’ten Sedat Peker cezası
Asgari Ücret toplantısı başladı
CHP’den iki istifa
NATO Liderler Zirvesi başladı
“Krizden çıkış yolu üretmek ve ihraç etmektir”
Ayçiçek yağında fiyatlar düşecek mi?
Ekonomik güven son bir yılın en düşük seviyesinde
Narko Terör Operasyonu başlatıldı
ABD’den Rus altınının ithalatına yasak
Aile hekimleri 2 gün iş bırakacak
RTÜK’ten Sedat Peker cezası
Asgari Ücret toplantısı başladı
CHP’den iki istifa
NATO Liderler Zirvesi başladı
“Krizden çıkış yolu üretmek ve ihraç etmektir”
Ayçiçek yağında fiyatlar düşecek mi?
Ekonomik güven son bir yılın en düşük seviyesinde
Narko Terör Operasyonu başlatıldı
ABD’den Rus altınının ithalatına yasak
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.