29 Mart 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Bursaspor’un yeni baÅŸkanı belli oldu

Bursaspor'un Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda yapılan oylama sonucunda kulübün 29. Başkanı seçildi. Buna göre yapılan seçimde oyların çoğunluğunu alan Hayrettin Gülgüler, Yeşil Beyazlıların yeni başkanı oldu. Öte yandan Gülgüler'in yönetimine liderlik eden isim ise Emin Adanur olacak.

BüyükÅŸehir Belediye Stadyumu’nda yapılan olaÄŸan seçimli genel kurulunda, kulüp baÅŸkanlığı için adaylar mevcut kulüp baÅŸkanı Erkan Kamat, Hayrettin Gülgüler ve Serdar Acarhoroz arasında baÅŸkanlık seçimi yapıldı.

Çoğunluk aranmaksızın toplanan genel kurulda, önce genel kurul divanı başkan ve üyeleri seçildi. Gündem maddelerinin okunması ve yönetim kurulunun ibrasının ardından denetleme kurulu ve kulüp başkanlığı seçimlerine geçildi.
hilbet casino
Oy kullanabilir 1502 delegenin katılımıyla yapılan seçimde 1173 geçerli 6 geçersiz oydan 652’sini alan Hayrettin Gülgüler, Bursaspor’un baÅŸkanlığına seçildi. Seçimde Kamat 383, Acarhoroz ise 132 oy aldı.

Seçimin ardından Gülgüler’i destekleyenler stadyumda sloganlar atarak kutlama yaptı.

Transfer tahtasını açmak ilk hedef

Seçimin ardından gazetecilere açıklama yapan Gülgüler, seçimlerin Bursaspor camiasına ve kendilerine hayırlı olmasını dileyerek ilk hedeflerinin transfer tahtasını açarak Bursaspor’u gelecek sezonlarda yeniden Süper Lig’e çıkarmak olduÄŸunu söyledi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BTSO, İYİ Parti Heyetini Ağırladı

HIZLI YORUM YAP



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.