19 Aralık 2025 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, muz toptan ticaretiyle iÅŸtigal eden söz konusu teÅŸebbüslerin Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’u ihlal edip etmediklerinin tespiti amacıyla resen yürütülen ön araÅŸtırma, Rekabet Kurulunca karara baÄŸlandı.
Ön araÅŸtırmada elde edilen bilgi, belge ve yapılan tespitleri müzakere eden Kurul, bulguları ciddi ve yeterli bularak teÅŸebbüsler ile derneÄŸin kanunu ihlal edip etmediklerinin tespitine yönelik soruÅŸturma açılmasını kararlaÅŸtırdı.
Hakkında soruÅŸturma açılan teÅŸebbüs ve dernekler ÅŸunlar:
“Bozyazı Komisyoncular DerneÄŸi, Ahmet Gilik Gilikler YaÅŸ Meyve ve Sebze Ticareti, Ahmet Koçluk Kuzu Komisyon Evi, Aydul Tarım Ürn. İnÅŸ. Gıda Nak. Pet. Ürn. San. ve Tic. Ltd. Åžti, Ayyıldız Gıda Tarım Ürünleri İnÅŸaat Malzemeleri Taşımacılık Mobilya Sanayi ve Ticaret Ltd. Åžti, Deniz Turizm ve Otelcilik AÅž, DoÄŸan Tarım Ürünleri Nakliyat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Ltd. Åžti, Fehmi Çiçek Komisyon Evi, Halil UlutaÅŸ-Akışlar YaÅŸ Sebze Meyve Ticareti, KaraoÄŸlu Hırdavat Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Åžti, Osman Özdeniz Özdeniz Tarım Ürünleri, Osman Yılmaztürk-Yılmaztürkler Sarartma, Sedat GüÄŸül-GüÄŸül Komisyon Evi, Seracettin Akı Bizim YaÅŸ Meyve ve Sebze Ticareti, Süleyman Özdeniz Özdenizler Komisyon, Süleyman Tok Sebze ve Meyve Ticareti, Åžahin YaÄŸlı Tohumlar Tarım ve Zirai Ürünler Paz. İnÅŸ. Tur. Tic. ve San. Ltd. Åžti ve Tamer DoÄŸan DoÄŸan KardeÅŸler YaÅŸ Sebze ve Meyve Ticareti.”
AA
Bakan Selçuk’tan yüz yüze eÄŸitim açıklaması
1
İş dünyası 2020’ye umutla bakıyor
392424 kez okundu
2
Sanayi Bakanı Müjdeyi verdi!
293840 kez okundu
3
Dış ticaret açığı, ağustosta yüzde 168 arttı
109451 kez okundu
4
Gümrük alacaklarını yapılandırmaya ilişkin usul ve esaslar belli oldu
52360 kez okundu
5
“Ekonomi Bilim Kurulu kurulsun”
52110 kez okundu
Green Card programı süresiz olarak durduruldu
İlaç fiyatları artırıldı
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün adı deÄŸiÅŸiyor
ATM’den para çekmede yeni dönem
26 ÅŸirkete “mali müşavir” operasyonu
Yeni harçlar belli oldu
Tokat Belediye BaÅŸkanı’nın makam odasında dinleme cihazı bulundu
Akaryakıtta indirim yağmuru
Bursalılar “zemheri” geldi
Altından daha değerli; Kod adı: ALTIN S1
Green Card programı süresiz olarak durduruldu
İlaç fiyatları artırıldı
Emniyet Genel Müdürlüğü’nün adı deÄŸiÅŸiyor
ATM’den para çekmede yeni dönem
26 ÅŸirkete “mali müşavir” operasyonu
Yeni harçlar belli oldu
Tokat Belediye BaÅŸkanı’nın makam odasında dinleme cihazı bulundu
Akaryakıtta indirim yağmuru
Bursalılar “zemheri” geldi
Altından daha değerli; Kod adı: ALTIN S1
bursa escort görükle eskort görükle escort bayan bursa görükle escort bursa escort bursa escort bayan