30 Nisan 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan ve Putin’den kritik görüşme

Görüşmede, Putin'den müzakerelere bir şans daha vermesini isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu süreçte kolaylaştırıcı bir rol oynamaya hazır olduklarını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

CumhurbaÅŸkanlığı Ä°letiÅŸim BaÅŸkanlığından yapılan açıklamaya göre görüşmede, Rusya-Ukrayna Savaşı’na iliÅŸkin son geliÅŸmeler deÄŸerlendirildi.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, görüşmede, uzun süredir üzerinde çalıştıkları Rusya-Ukrayna esir deÄŸiÅŸiminin baÅŸarıyla sonuçlanmasından ve BirleÅŸmiÅŸ Milletler’in de katkısıyla geliÅŸtirdikleri Ä°stanbul Mutabakatı’nın iÅŸlemesinden memnuniyet duyduÄŸunu ifade etti.

Kasım ayında süresi dolacak olan mekanizmanın uzatılmasının müşterek menfaat olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rus gübresinin ve tahıl ürünlerinin kesintisiz ihracı konusunda da çalışmaya devam ettiklerini dile getirdi.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, daha olumlu geliÅŸmelerin önünün açılabilmesi için gerilimi düşürmeye yönelik adımlara ihtiyaç olduÄŸunu, Rusya’dan da Ukrayna’daki bazı bölgelerin Rusya’ya katılımı meselesi baÅŸta olmak üzere, bu süreci kolaylaÅŸtıracak adımlar atmasının beklendiÄŸini söyledi.

Rusya Devlet BaÅŸkanı Putin’den müzakerelere bir ÅŸans daha vermesini isteyen CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, bu süreçte kolaylaÅŸtırıcı bir rol oynamaya hazır olduklarını kaydetti.

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

140 kilometre derinlikte hava harekatı

HIZLI YORUM YAP



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.