18 Ekim 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Fabrika yangınıyla ilgili büyük tehlike! Uyarı yapıldı!

Bursa'daki tekstil fabrikasında çıkan yangının kontrol altına alınmasının ardından hava kirliliği uyarısında bulunuldu.

Nilüfer Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Bursa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir tekstil farikasında baÅŸlayan yangının civara yayılmaması ve can kaybı yaÅŸanmamasının en büyük teselli olduÄŸu belirtildi.

Açıklamada, “Hava kirliliÄŸi izleme istasyonumuzdan aldığımız verilere göre yangının bulunduÄŸu ve yayıldığı çevrede, baÅŸta partikül maddeler olmak üzere hava kirleticileri miktarında artış görülmüştür.” bilgisine yer verildi.

Partikül maddeye maruz kalmanın hem kısa hem de uzun dönemde solunum ve kalp damar hastalıkları, astım atakları, solunumla ilgili rahatsızlıklarda ve hastaneye başvurularda artışa neden olabileceği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Partikül maddeye maruz kalmak kalp damar hastalıkları, solunum hastalıkları ve akciÄŸer kanserinden ölümlerde artışa yol açar. Nilüfer Belediyesi olarak vatandaÅŸlarımızın partikül madde maruziyetine karşı astım, solunum yolu hastalıkları, kalp ve akciÄŸer hastalığı olanlar baÅŸta olmak üzere, çocuklar ve yaÅŸlılar gibi risk grubunda olanların, kirliliÄŸin yoÄŸun olduÄŸu bölgede açık havada bulunmaktan mümkün olduÄŸunca kaçınmalarını tavsiye ederiz. Yangının söndürülmesi ve can kaybı yaÅŸanmaması için emek veren herkese teÅŸekkür ederiz.”

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bursa’da yangına havadan müdahaleye başlandı

HIZLI YORUM YAP