19 Eylül 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Pençe-Kilit Operasyonundan acı haber

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonucu Piyade Sözleşmeli Er Hüseyin Korkmaz şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, “Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 26 Aralık 2022 tarihinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca bir üs bölgemize açılan taciz ateÅŸi sonucunda kahraman silah arkadaşımız Piyade SözleÅŸmeli Er Hüseyin Korkmaz ÅŸehit olmuÅŸtur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boÄŸan bu olayda hayatını kaybeden aziz ÅŸehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize baÅŸsaÄŸlığı ve sabır dileriz.” ifadeleri kullanıldı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise ÅŸehit Korkmaz için yayımladığı baÅŸsaÄŸlığı mesajında, “Kahraman ÅŸehidimize ÅŸahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize baÅŸsaÄŸlığı ve sabır dilerim.” ifadelerine yer verdi.

Piyade SözleÅŸmeli Er Hüseyin Korkmaz’ın Gaziantep’teki ailesine ÅŸehadet haberi verildi

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateÅŸi sonucu ÅŸehit olan 21yaşıdaki Piyade SözleÅŸmeli Er Hüseyin Korkmaz’ın Gaziantep’teki ailesine ÅŸehadet haberi ulaÅŸtı.

Åžehit Korkmaz’ın Yavuzeli ilçesi Örenli Mahallesi’nde yaÅŸayan ailesine askeri yetkililerce acı haber verildi. Åžehidin aile bireylerini askeri yetkililer ile yakınları teskin etmeye çalıştı.

Şehidin baba evine Türk bayrağı asıldı, mahalleye taziye çadırı kuruldu.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateÅŸi sonucu ÅŸehit olan 21yaşıdaki Piyade SözleÅŸmeli Er Hüseyin Korkmaz’ın cenazesinin yarın öğle namazına müteakip düzenlenecek törenin ardından Örenli Mahallesi’nde topraÄŸa verilmesi bekleniyor.

CumhurbaÅŸkanı Yardımcısı Oktay’dan ÅŸehit Piyade Er Korkmaz için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Hüseyin Korkmaz için başsağlığı diledi.

Oktay, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, “Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde ÅŸehit düşen kahraman MehmetçiÄŸimiz Hüseyin Korkmaz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı saÄŸ olsun.” ifadesini kullandı.

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yılın son kabine toplantısında neler konuşulacak?

HIZLI YORUM YAP