20 Eylül 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Hatay Cezaevi’nde firar giriÅŸimi

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Hatay T Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi sırasında çıkan olaylarda yaralanan 12 adli hükümlü ve tutukludan 3'ü hayatını kaybettiği duyuruldu.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Hatay T Tipi Kapalı Cezaevinde firar giriÅŸimi sırasında çıkan olaylarda yaralanan 12 adli hükümlü ve tutukludan 3‘ü hayatını kaybetti.

Müdahale sonucunda firar girişiminin engellendiği ve yangının söndürüldüğü anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Olaylara müdahale sırasında 12 adli hükümlü ve tutuklu yaralanmış, hastaneye sevk edilen yaralılardan 3’ü vefat etmiÅŸtir. Hadisenin soruÅŸturulması için Adalet Bakanımız tarafından Adalet Bakanlığı müfettiÅŸleri ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü kontrolörleri görevlendirilmiÅŸ, olayla ilgili adli ve idari tahkikat baÅŸlatılmıştır. Ceza infaz kurumunda kadın hükümlü/tutuklulara tecavüz edildiÄŸi iddiaları ve diÄŸer asılsız ithamlar tamamen gerçek dışıdır.”

Açıklamada, söz konusu olaylar sonucu ceza infaz kurumunun kullanılamaz halde tahrip edilmesi nedeniyle hükümlü ve tutukluların başka ceza infaz kurumlarına sevkinin sağlandığı bilgisine yer verildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sinan Ateş cinayetinde tetikçi tutuklandı

HIZLI YORUM YAP