19 Mayıs 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

KılıçdaroÄŸlu, Edirne’den Bulgaristan’a geçti

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Edirne'deki Eski Cami'yi ziyaret etti. Ziyaretin ardından Kılıçdaroğlu, Bulgaristan'ın Kırcali kentinde iftar yemeğinde soydaşlarla bir araya gelmek üzere Kapıkule Sınır Kapısı'ndan çıkış yaptı.

Ä°stanbul’dan kara yoluyla Edirne’ye gelen CHP Genel BaÅŸkanı ve Millet Ä°ttifakı’nın cumhurbaÅŸkanı adayı Kemal KılıçdaroÄŸlu, burada Eski Cami’yi ziyaret etti.

Ziyarete KılıçdaroÄŸlu’nun yanı sıra CHP sözcüsü TekirdaÄŸ Milletvekili Faik Öztrak, Kırklareli Milletvekili Turabi Kayar, Edirne Belediye BaÅŸkanı Recep Gürkan ve beraberindekiler eÅŸlik etti. Eski Cami Ä°mamı Hasan Cerrah, KılıçdaroÄŸlu’na, Osmanlı PadiÅŸahı Çelebi Mehmet zamanında bin 414 yılında yapımı tamamlanan ve hat yazılarıyla ünlü tarihi cami hakkında bilgi verdi.

KılıçdaroÄŸlu ve beraberindekiler, camide Kabe’den getirilen taşı ve diÄŸer eserleri inceledikten sonra ayrıldı.

Cami çıkışında vatandaÅŸların yoÄŸun ilgisiyle karşılaÅŸan KılıçdaroÄŸlu, onlarla hatıra fotoÄŸrafı çektirdi. Ardından KılıçdaroÄŸlu ve beraberindekiler, Bulgaristan’ın Kırcaali kentinde yaÅŸayan soydaÅŸlarla bir araya gelmek ve iftar yemeÄŸinde buluÅŸmak üzere Kapıkule Sınır Kapısı’ndan bu ülkeye çıkış yaptı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

YSK’dan ‘geçersiz oy’ uyarısı

HIZLI YORUM YAP