23 Ekim 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

“Ne mutlu Türk’üm diyene” tartışması

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın katıldığı Mevzular Açık Mikrofon programında kavga çıktı. Oğuzhan Uğur çıkan kavga ile ilgili "Ara verdiğimiz esnada Kürt arkadaşlarla Zafer Partili arkadaşlar 'Ne mutlu Türk'üm diyene' tartışması yaşamışlar" açıklama yaptı.

Yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kıran OÄŸuzhan UÄŸur‘un sunduÄŸu Mevzular Açık Mikrofon çekiminde kavga çıktı.

Programın konuÄŸu olan CumhurbaÅŸkanı Adayı Sinan Ogan‘ın çekiminin yapıldığı sıralarda seyircilerden bir gencin “Ben Kürt’üm. ‘Ne mutlu Türk’üm diyene!’ demek istemiyorum, buna karşıyım” demesinin ardından salonda tansiyon yükseldi.

Seyircinin bu cümlesi üzerine hep bir ağızdan “Ne Mutlu Türküm diyene!” diye bağıran gençler ile söz konusu ifadeyi dile getiren genç arasında kısa süreli bir arbede çıktı. Olaya güvenlik görevlileri müdahale edtti ve genci salondan uzaklaÅŸtırdı. Mevzular Açık Mikrofon’da yaÅŸanan kavganın ardından OÄŸuzhan UÄŸur açıklama yaptı.

‘Ä°LK KAVGA MAALESEF BU BÖLÃœMDE ÇIKTI’

OÄŸuzhan UÄŸur programda çıkan kavga ile ilgili sosyal medyadan paylaÅŸtığı ilk mesajında “11. Bölüm devam ediyor. Ä°nanılmaz sakin geçiyor diye seviniyordum… Fakat Mevzular Açık Mikrofon’un ilk kavgası maalesef bu bölümde çıktı. Yatıştık, sakiniz, devam ediyoruz. Siz nasılsınız? Ä°zleyebildiniz mi 10. Bölümü? Åžu an izlenme 2 milyonu geçmiÅŸ durumda. Program bitince okuyacağım yorumları.” dedi.

“‘NE MUTLU TÃœRKÃœM DÄ°YENE’ TARTIÅžMASI YAÅžANDI”

İkinci mesajında ise Sinan Oğan bölümü hakkında Uğur, çekim esnasında yaşanan kavganın detaylarını şu şekilde anlattı:

“Sinan OÄŸan bölümü az evvel bitti. 6 saat 20 dakika sürdü. Salonda CHPliler çoÄŸunluktaydı, HDPliler ve Ak Partililer de vardı. Ancak söylemem gerekiyor, fazlaca Zafer Partili de vardı. OÄŸan hakkında fazla magazin olmaması sebebiyle daha çok vaatler konuÅŸuldu. Ara verdiÄŸimiz esnada Kürt arkadaÅŸlarla Zafer Partili arkadaÅŸlar “Ne mutlu Türk’üm diyene” tartışması yaÅŸamışlar… Bağırışlar ve çağırışlar. Haberi alınca hemen sahneye döndüm ve müdahale ettim.”

‘BÄ°R KİŞİ HAFÄ°F FENALAÅžTI’

“Konuyu yine taraflara söz hakkı tanıyarak hızlıca çözdük. Detayları tanıtımda izleyeceksiniz. Ayrıca bir arkadaşımız hafif fenalaÅŸtı. SaÄŸlık ekibimiz derhal müdahale etti. Kendini iyi hissedince arkadaşımızı tekrar salona aldık. Sonuç olarak enteresan bir bölüm oldu. Aksadık ama düşmedik. Kazasız belasız bitirdik çok şükür. Ben tabii yine acayip harikaydım… Tanıtımlar yakında.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Oy sandıkları e-Devlet’ten ilan edildi

HIZLI YORUM YAP