19 Mayıs 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Pençe-Kilit bölgesinden acı haber

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde dün helikopter palinin çarpması sonucu yaralanan Piyade Uzman Çavuş Enes Kırmızıkoç'un şehit olduğunu bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde dün helikopter palinin çarpması sonucu yaralanarak hastaneye sevk edilen Piyade Uzman ÇavuÅŸ Kırmızıkoç’un, yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamayarak ÅŸehit olduÄŸu belirtildi.

Açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boÄŸan bu olayda hayatını kaybeden aziz ÅŸehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize baÅŸsaÄŸlığı ve sabır dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Şehidin evine Türk Bayrağı asıldı

Van’ın ErciÅŸ ilçesinin Örene Mahallesi’nde yaÅŸayan baba Ãœbeyit ile anne Fatma Kırmızıkoç’a ÅŸehadet haberini askeri yetkililer, saÄŸlık görevlileri eÅŸliÄŸinde verdi.

Ailenin Türk bayrağı asılan evlerinin önüne taziye çadırı kuruldu.

Şehidin naaşının bugün ilçede defnedileceği belirtildi.

Baba Kırmızıkoç, ÅŸehit oÄŸlunun daha önce Bitlis’in Tatvan ilçesinde görev yaptığını, Kurban Bayramı’nda da görüştüklerini söyledi.

Kırmızıkoç, “Vatan saÄŸ olsun, yapacak bir ÅŸey yok. Vatan içinse hepimiz ölürüz. Çok şükür kaderinde o vardı. AskerliÄŸi çok seviyordu. MesleÄŸi de vardı ama asker olmak istedi.” dedi.

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MÄ°T’ten Irak’ın kuzeyinde nokta operasyon

HIZLI YORUM YAP