19 Mayıs 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Ä°YÄ° Parti’de çok sayıda istifa

İYİ Parti Amasya İl Başkanı Çapkınoğlu ile aralarında kurucu üye ve yöneticilerin bulunduğu yaklaşık 300 kişi partiden istifa etti.

Amasya’da Ä°YÄ° Parti Ä°l BaÅŸkanı Birol ÇapkınoÄŸlu, Ä°YÄ° Parti Merkez Ä°lçe BaÅŸkanı Hakan Eser, Merzifon Ä°lçe BaÅŸkanı Saffet KeleÅŸ ve bazı partililerin katılımıyla il baÅŸkanlığında, yaklaşık 300 kiÅŸinin istifa kararına iliÅŸkin basın açıklaması yaptı.

İstifalarını Amasya siyasetinde atılması gereken bir adım olarak değerlendirdiklerini belirten Çapkınoğlu, partilerinin genel merkezleri ile yaptıkları istişare doğrultusunda istifa kararı aldıklarını söyledi.

Amasya’da Ä°YÄ° Parti’nin il baÅŸkanlığı görevini bir yıldır yürüttüğünü anlatan ÇapkınoÄŸlu, “Bugün itibarıyla il baÅŸkanlığı görevimden istifa ediyorum. Amacımız, emek verdiÄŸimiz Ä°YÄ° Parti’ye asla zarar vermek deÄŸildir. Bunu Amasya siyasetinde yapmamız gereken bir adım olarak görüyorum. GeldiÄŸimiz noktada istifa, zaruri hale gelmiÅŸtir. Ä°lçe baÅŸkanlarımız da ‘Beraber geldik, beraber gideriz’ dediler. Partimize baÅŸarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bursa dahil 74 ilde silah operasyonu

HIZLI YORUM YAP