19 Mayıs 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Murat Kurum: Bugünü bir milat olarak göreceğiz

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, resmi olmayan sonuçlarının büyük oranda netleşmesinin ardından ilk değerlendirmesini yaptı. Partisinin il teşkilatında kameraların karşısına geçen Kurum, "Eksiğimiz neyse o eksiği gidermek için tüm teşkilatlarımızla sahada olacağız." dedi.

Kurum, AK Parti İstanbul İl Başkanlığında yaptığı açıklamada, bugün Türkiye, İstanbul ve millet için çok önemli bir seçim sürecinin hep birlikte yaşandığını söyledi.

Büyük bir olgunlukla yürütülen seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunan Kurum, “Bu seçimde tercihini hangi partiden yana yaparsa yapsın, sandığa giden, iradesini sandığa yansıtan kardeÅŸlerimize, her vatandaşımıza çok teÅŸekkür ediyorum. Bu süreçte bize inanan, bizimle birlikte yol yürüyen, projelerimizi, hayallerimizi paylaÅŸtığımız, dava arkadaÅŸlığı yaptığımız tüm kardeÅŸlerimize şükranlarımı sunuyorum.” diye konuÅŸtu.

Kurum, 90 gündür Ä°stanbul’un 39 ilçesindeki vatandaÅŸlara gittiklerini, proje ve eserlerini paylaÅŸtıklarını belirterek, “Her bir vatandaşımız bu süreçte samimi duygularla baÄŸrına bastı, bizi bir kardeÅŸi, bir evladı olarak gördü. O yüzden tüm Ä°stanbullu kardeÅŸlerimize çok teÅŸekkür ediyorum. Bugün sahur saati itibarıyla sandıkta görev yapan sandık kurullarımıza, 90 gündür evinden, iÅŸinden, ailesinden feragat eden tüm teÅŸkilat mensuplarımıza, baÅŸta kıymetli baÅŸkanım, il baÅŸkan yardımcılarım, milletvekillerim, benimle birlikte yol yürüyen, bu hayal için çalışan, çabalayan her bir kardeÅŸime, çalışma arkadaşıma çok teÅŸekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İstanbul için, İstanbullular için çalışmaya devam edeceğinin altını çizen Kurum, şöyle devam etti:

“Biz yine sokakta olacağız, yine milletimizin yanında olacağız. Milletimiz bizi nerede görmek istiyorsa yine orada olacağız ve Ä°stanbullu hemÅŸehrilerimiz için gece gündüz Sayın CumhurbaÅŸkanı’mızın liderliÄŸinde çalışmaya devam edeceÄŸiz. Elbette bizler de milletimizin verdiÄŸi mesajları deÄŸerlendirecek ve üzerimize düşeni yapacağız. Biz daima milletimizin huzuru, refahı için çalışan kadrolarız. Aynı anlayışla, büyük ve güçlü Türkiye davası için çalışacağız. Ãœlkemizin geleceÄŸe daha iyi hazırlanması adına ÅŸehirlerimiz, milletimiz için çalışmaya devam edeceÄŸiz. Ä°nÅŸallah bu yolda 22 yıldır olduÄŸu gibi vatandaşımızla el ele verip zor günleri beraber nasıl atlattıysak yine aynı anlayışla çalışıp, çabalayıp ülkemizi inÅŸallah Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayal ettiÄŸi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için bu çalışmayı aynı gayretle sürdüreceÄŸiz. BaÅŸta Sayın CumhurbaÅŸkanı’mıza, bize inandığı, bu görevi tevdi ettiÄŸi için çok teÅŸekkür ediyorum.”

“EKSİĞİMÄ°Z NEYSE O EKSİĞİ GÄ°DERMEK İÇİN TÃœM TEÅžKÄ°LATLARIMIZLA BÄ°RLÄ°KTE SAHADA OLACAÄžIZ”

Kurum, seçimlerde kendisine destek veren Cumhur Ä°ttifakı’nın tüm paydaÅŸlarına da teÅŸekkür etti.

İstanbullulara da teşekkürlerini ileten Kurum, şunları kaydetti:

“GittiÄŸimiz her yerde o sevgiyi, o heyecanı gördük. Allah birliÄŸimizi, beraberliÄŸimizi daim eylesin, Allah bahtımızı açık etsin. Ä°nÅŸallah bugün milletimizin sandığa yansıyan iradesiyle birlikte biz de üstümüze düşen vazifeleri, görevleri eksiksiz bir ÅŸekilde yerine getirmeye çalışacağız. Bugünü bir milat olarak kabul edip, eksiÄŸimiz neyse o eksiÄŸi gidermek için tüm teÅŸkilatlarımızla birlikte sahada olacağız. Yarından itibaren yine milletimize gideceÄŸiz. Bu süreçte seçilen belediye baÅŸkanlarımızı, meclis üyelerimizi, muhtarlarımızı tebrik ediyor, tekrar bu seçimlerin Ä°stanbul’umuza, milletimize ve tüm Türkiye’mize hayırlı olmasını diliyorum.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ankara’da Mansur YavaÅŸ kazandı

HIZLI YORUM YAP