20 Eylül 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

OÄŸlu, anneannesini öldürmüştü… Abdüllatif Åžener’den açıklama

Eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, evinde rehin aldığı anneannesini silahla vurarak öldürdü... Olayla ilgili Abdüllatif Şener açıklama yaptı.

Eski bakanlardan Abdüllatif Åžener’in oÄŸlu Bedirhan Åžener, dün Ankara’da rehin aldığı anneannesini silahla vurarak öldürdü.

Olay sırasında sokaÄŸa çıkarak polislerden yardım isteyen Abdüllatif Åžener, oÄŸlunun psikolojik sorunları olduÄŸunu ifade etti…

Bedirhan Åžener, emniyetteki iÅŸlemlerinin tamamlanmasının ardından cezai ehliyetinin tespiti için 3 hafta boyunca Bilkent Åžehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi’ne sevk edildi.

ABDÃœLLATÄ°F ÅžENER’DEN AÇIKLAMA

Abdüllatif Şener, sosyal medyadan şunları söyledi:

-Dün meydana gelen olay, ailemizi derinden sarsmıştır. Bu vesile ile taziyelerini bildiren, acımızı paylaşan cevap veremediğim tüm dostlarımıza teşekkür ederim.

Diğer bazı sorunlarla birlikte oğlum Bedirhan, yıllarca işsiz kalmanın sıkıntılarıyla psikolojik sorunlar yaşamıştır.

-Sonrasında Meclis personeli olarak parti grubunda çalışırken; en düşük maaÅŸla Meclis kadrosuna alınmasını bazı medya mensupları ÅŸahsımla hesaplaÅŸmanın bir aracı haline dönüştürünce, bu durum O’nun psikolojik sorunlarını ağırlaÅŸtırmıştır.

-SaÄŸlık durumu iyi olmadığından ve telefonlarımıza cevap vermediÄŸinden hayatından endiÅŸe duyarak dün akÅŸam eÅŸim Berrin ve annesiyle birlikte oÄŸlum Bedirhan’ın evine gittik.

-Ben arabayı park etmekle meşgulken eşim ve annesi oğlumun dairesine çıkmışlar, zile basmışlar, O ise kapıyı açar açmaz karşısına ateş etmeye başlamıştır ve söz konusu müessif olay meydana gelmiştir.

-OÄŸlum anneannesini çok severdi, zaman zaman O’nda kalır, anneannesi de kendisinde kalırdı.

-Eşimin kanser tedavisi gördüğü bir ortamda, özensiz ve yanlışlarla dolu yayın ve yorum yapanlara üzüntülerimizi belirtir, yaşadığımız bu zor günlerde ailemizin acısına saygı göstermelerini bekleriz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Dünya Yusuf Dikeç’i konuÅŸtu

HIZLI YORUM YAP