20 Eylül 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Deprem kahini korkuttu: Adana, Kayseri, Osmaniye, Hatay, Kilis…

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerini bilen Frank Hoogerbeets, başta Adana olmak üzere çok sayıda il için Ağustos ayı uyarısı yaptı.

ahramanmaraş’ta geçtiğimiz yıllarda yaşanan iki yıkıcı depremi bilen ve lakabı deprem kahini olarak tanınan Frank Hoogerbeets, Adana’yı uyardı. Sosyal medya hesabı X’ten paylaşımda bulunan Hoogerbeets, Türkiye’yi gösteren bir harita yayımladı.

Günün erken saatlerinde Adana’da meydana gelen 3 depremin ardından büyüklük belirterek bilgi paylaşımı yapan deprem kahini tüm dikkatleri üzerine çekti.

2|4

‘Zaman daraldı’ uyarısı. Deprem kahini korkuttu: Adana, Kayseri, Osmaniye, Hatay, Kilis… - Sayfa 3

ADANA’YI ÖZELLİKLE UYARDI

Hoogerbeets’in paylaştığı haritada Adana, Kilis, Hatay, Kayseri, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Osmaniye gibi çok sayıda ilin etkilenebileceği gözlendi.

Takipçilerinin sorularını da yanıtlayan Hoogerbeets, Ağustos ayının 4,6 büyüklüğündeki bir deprem için kritik olduğunu dile getirdi.

Hoogerbeets paylaşımında, “M 4.6 ORTA TÜRKİYE ( Adana ). Kısa vadede daha güçlü bir sarsıntı yaşanması muhtemel.” ifadelerini kullandı.

Ünlü deprem bilimci aynı paylaşımında Balkan ülkelerinde de bazı bölgelerde deprem olabileceği konusunda uyarılarda bulundu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MEB’den yaz tatili açıklaması

HIZLI YORUM YAP