25 Ekim 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Tüm havalimanlarında turuncu alarm

TUSAŞ'a yapılan terör saldırısının ardında havalimanlarında turuncu alarm verildi. Başta İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanı olmak üzere Türkiye'deki tüm havalimanlarında önlemler turuncu alarm seviyesine çıkarıldı.

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAÅž yerleÅŸkesine yönelik terör saldırısı gerçekleÅŸtirilmesinin ardından Türkiye geneli güvenlik önlemleri arttırıldı. Terör örgütlerinin havalimanlarına yönelik saldırı planlarına iliÅŸkin olarak havalimanlarında önlemler turuncu alarm seviyesine çıkarıldı.

ÖNLEMLER TURUNCU ALARM SEVİYESİNDE

Alınan kararının ardından Sabiha Gökçen ve Ä°stanbul Havalimanı’na giriÅŸ ve çıkışlarda önlemler artırıldı. Havalimanlarına giriÅŸ çıkış yapan araçlar didik didik aranırken, yolcuların ise kimlik kontrolü yapılıyor.

SABÄ°HA GÖKÇEN HAVALÄ°MANI’NDAN AÇIKLAMA

Güvenlik önlemlerinin artırılmasına iliÅŸkin olarak Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yapılan açıklamada, “Yolcularımızın dikkatine, Havalimanlarında alınan ek önlemler sebebiyle oluÅŸabilecek zaman kayıplarına karşı, yolcularımızın uçuÅŸlarından en az üç (3) saat önce terminale gelmeleri önerilmektedir” denildi

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

22 kişi için zorla getirme kararı

HIZLI YORUM YAP