07 Kasım 2025 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.
Bursa’da Atatürk Caddesi’nde tören gerçekleÅŸtirildi.
Saygı duruÅŸunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla baÅŸlayan programda Vali Erol Ayyıldız, Konya Hava Savunma ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Yusuf Diker ve BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Mustafa Bozbey vatandaÅŸları selamladı, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın Cumhuriyet Bayramı mesajı okundu.

Ayyıldız, burada yaptığı konuÅŸmada, Cumhuriyet’i kurarak bu aziz vatanı emanet eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaÅŸlarını, kahraman gazileri ve aziz ÅŸehitleri rahmet, minnet ve şükranla yad etti.
Türk milletinin tarih boyunca hürriyetinden asla vazgeçmediğini, bağımsızlık tutkusunu her daim yüreğinde taşıdığını ifade eden Ayyıldız, şöyle konuştu:
“Sevgili gençler, istikbali aydınlatacak olan umudumuz, geleceÄŸimiz, en kıymetli varlıklarımız sizlersiniz. Cumhuriyetimizin, istiklal ve istikbalimizin sizler yılmaz bekçilerisiniz. Vatanımız, milletimiz, bayrağımız ve Cumhuriyetimiz sizlere emanettir. Yaptığınız her iÅŸte vatanın ve milletin yüksek menfaatini daima ön planda tutun. Kendinizi bugünün dünyasına olduÄŸu kadar geleceÄŸin dünyasına da en iyi ÅŸekilde hazırlayın çünkü güçlü bir Türkiye’nin teminatı sizin azminiz, bilginiz ve kararlılığınız olacaktır.”

Törende Bursa Uludağ Üniversitesi ve Yıldırım Belediyesi Halk Oyunları ekipleri ile Bursa Mehter Takımı gösteri sundu, öğrenciler günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu.
Etkinlik, Balıkesir 9. Ana Jet Üs Komutanlığına ait F16 uçakları gösterisi ve tören geçişinin ardından son buldu.
Törene, Vali Yardımcıları Salih Altun ve Kadir Sertel Otcu, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) Yönetim Kurulu Başkanı ve Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Naci Çağlar, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Ahmet Kılıç, Emel Gözükara Durmaz, CHP Bursa Milletvekili Kayıhan Pala, İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, İlçe Belediye Başkanları ve vatandaşlar katıldı.
AA
Bursa’nın devi TOFAÅž, Stellantis Türkiye ile birleÅŸiyor
1
Ocakta en çok onun fiyatı arttı
39555 kez okundu
2
Bursa ValiliÄŸi açıkladı… Kafe ve restoranlar…
15961 kez okundu
3
İşte Hanlar Bölgesi Projesi
15381 kez okundu
4
Nilüfer Belediyesporlu voleybolcu Lopez ölü bulundu
14505 kez okundu
5
AB ekonomisi 2020’de yüzde 6,4 küçüldü
14261 kez okundu
Okullarda ilk ara tatil için son ders zili yarın çalacak
CHP Bilgi İşlem Sorumlusu gözaltına alındı
Suriyeli askeri öğrenciler TSK’da görev alacak mı?
500 bin sosyal konut projesine nasıl başvurulacak?
Tüm yurtta alkollü içki kaçakçılığı ve sahteciliğine operasyon
Yurtdışından gelen eşyada gümrük süreci sıkılaştı
Motorine dev zam kapıda
Altın fiyatları güne nasıl başladı?
İBB’ye yönelik soruÅŸturması: 6 gazetecinin ifade verecek
Sındırgı afet bölgesi ilan edildi
Okullarda ilk ara tatil için son ders zili yarın çalacak
CHP Bilgi İşlem Sorumlusu gözaltına alındı
Suriyeli askeri öğrenciler TSK’da görev alacak mı?
500 bin sosyal konut projesine nasıl başvurulacak?
Tüm yurtta alkollü içki kaçakçılığı ve sahteciliğine operasyon
Yurtdışından gelen eşyada gümrük süreci sıkılaştı
Motorine dev zam kapıda
Altın fiyatları güne nasıl başladı?
İBB’ye yönelik soruÅŸturması: 6 gazetecinin ifade verecek
Sındırgı afet bölgesi ilan edildi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
görükle escort görükle escort bayan görükle eskort görükle escort bayan bursa görükle escort bursa escort bursa escort bayan