30 Nisan 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Mersin Uluslararası Limanı 2020’yi iÅŸ hacmi rekoruyla tamamladı

Mersin Uluslararası Limanı'nın (MIP), 2020 yılında 2 milyon TEU konteyner iş hacmini aşarak rekor kırdığı bildirildi.

MIP’ten yapılan açıklamada, geçen yıl gerçekleÅŸtirilen konteyner iÅŸ hacminin 2 milyon TEU barajını geçtiÄŸi belirtildi.

Açıklamada görüÅŸlerine yer verilen MIP Genel Müdürü Johan Van Daele, bu baÅŸarının Türkiye için bir ilk olduÄŸunu belirterek, ÅŸunları kaydetti:

“DiÄŸer birçok ülke gibi Türkiye de yeni tip koronavirüs salgınından olumsuz yönde etkilenmiÅŸtir. MIP’in, bu krizde ilk önceliÄŸi çalışanlarının ve liman kullanıcılarının saÄŸlık ve güvenliÄŸini korumak olmuÅŸtur. Alınan birçok güvenlik önlemi sayesinde MIP, mümkün olan en iyi hizmeti sunmaya devam etmiÅŸtir. Türkiye’nin ve bölgenin özellikle yılın ikinci yarısında yükselen ihracat rakamları ve buna baÄŸlı olarak artan ham madde ihtiyacının etkisiyle MIP, hızla bir iyileÅŸme dönemine girmiÅŸtir. Destekleri ve katkıları için tüm paydaÅŸlarımıza teÅŸekkür etmek isterim. BaÅŸarımızın üzerine yeni baÅŸarıları inÅŸa etmek ve MIP’in Türkiye’nin lider limanı konumunu korumak için yatırımlarımıza devam edeceÄŸiz.”

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan: Amerika’daki bu süreç gerçekten tüm insanlığı ÅŸok etmiÅŸtir

HIZLI YORUM YAP



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.