17 Mayıs 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Adaylıktan çekilme şartını açıkladı

Cumhurbaşkanı Adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada adaylıktan çekilme şartını dile getirdi. İnce, "Davutoğlu ve Babacan ittifaktan çıksın ben cumhurbaşkanı yardımcılığı istemiyorum, bakanlık istemiyorum, hiçbir şey istemiyorum. Üç tane cumhurbaşkanı yardımcısı yeter. Sayın Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, bu isimler yeter" ifadelerini kullandı

CumhurbaÅŸkanı Adayı ve Memleket Partisi Genel BaÅŸkanı Muharrem Ä°nce, Sözcü TV’de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

CumhurbaÅŸkanı adaylığından çekilme ÅŸartını açıklayan Ä°nce, “DavutoÄŸlu ve Babacan’ı kenara çeksin kayıtsız destek olalım. DavutoÄŸlu ve Babacan ittifaktan çıksın ben cumhurbaÅŸkanı yardımcılığı istemiyorum, bakanlık istemiyorum, hiçbir ÅŸey istemiyorum. Ben memleket istiyorum. Onları (DavutoÄŸlu ve Babacan) yargılayacağız, Yüce Divan’a gidecekler. Üç tane cumhurbaÅŸkanı yardımcısı yeter. Sayın AkÅŸener, Ekrem Ä°mamoÄŸlu ve Mansur YavaÅŸ, bu isimler yeter. Ben makam mevki bir ÅŸey istemiyorum, ilke istiyorum” dedi.

ERKAN BAÅž’A YANIT
TÄ°P Genel BaÅŸkanı Erkan BaÅŸ’ın kendisine yönelik “Bu ülkenin gençleri güneÅŸe hasret. Tarihe, güneÅŸli günlerin gölgesi olarak geçmeyin. KılıçdaroÄŸlu’na destek isteyin” çaÄŸrısına da yanıt veren Ä°nce, ÅŸunları söyledi:

“Bugün bana gel destekle diyor ama 10 gün önce de Muharrem Ä°nce’yi kale almıyorum demiÅŸti. Ben de onu kale almıyorum. Bir kere gereksiz bir çıkışı vardı. Kale almadığın bir insanı ÅŸimdi neden kale alıyorsun. Ben de ona bir teklifte bulunayım o zaman. Kendisi Ä°stanbul 3. Bölge adaylığından çekilsin, bizim adayımızı desteklesin. Bakalım ne diyecek benim bu çaÄŸrıma.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Seçim anketleri artık yayımlanmayacak

HIZLI YORUM YAP