19 Eylül 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Bursa’nın plajlarına yeÅŸil ışık

Bursa'nın Mudanya, Gemlik ve Karacabey ilçelerinin Marmara Denizi'ndeki kıyıları ile İznik Gölü kıyısındaki plajlarda gerçekleştirilen ölçümlerde, kıyılarda denize girilebileceği belirlendi.

Ä°l SaÄŸlık Müdürlüğünün aÄŸustos ayı birinci tur “Yüzme Suyu KirliliÄŸi Ä°zleme Formu” verilerine göre, Marmara Denizi’ne kıyısı bulunan Mudanya’da 9, Gemlik’te 8, Karacabey’de 3 ve Ä°znik Gölü kıyısında 4 olmak üzere 24 plajda ölçüm yapıldı.

Ölçümlerde, 100 mililitrede bulunan bakteri sayısı “kılavuz deÄŸer” ve “zorunlu deÄŸer” olarak deÄŸerlendirildi. Buna göre, parametrelerin tüm plajların referans deÄŸerler aralığında olduÄŸu tespit edildi.

Mudanya’daki AltıntaÅŸ, Burgaz Altınkum, Burgaz, CoÅŸkunöz, Kumyaka, Zeytinbağı, BüyükÅŸehir Belediyesi EÄŸerce ve BüyükÅŸehir Belediyesi Mesudiye halk plajlarında, Gemlik’teki Narlı, Büyükkumla, Gemsaz, BüyükÅŸehir Belediyesi Kumsaz halk plajları, Karacaali Gençlik Kampı ve BüyükÅŸehir Belediyesi KurÅŸunlu Kadınlar Plajı’nda, Karacabey’deki Yeniköy, Malkara ve KurÅŸunlu halk plajları, Ä°znik Gölü kıyısında yer alan Göllüce ve Ä°nciraltı ile Orhangazi Halk Plajı’nda ve bir tatil köyü plajının suyunun “iyi kalite” olduÄŸu anlaşıldı.

Ayrıca, Mudanya’daki BüyükÅŸehir Belediyesi EÅŸkel Plajı ile Gemlik’teki BüyükÅŸehir Belediyesi Küçükkumla Plajı ve HasanaÄŸa Kadınlar Plajı’nın suyu ise “orta kalite” çıktı.

AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yazılım sektörü yapay zekaya yenik düşüyor

HIZLI YORUM YAP