16 Ekim 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

TÜBİTAK sanayide yeşil dönüşüm için 74 projeyi destekleyecek

TÜBİTAK'ın Dünya Bankası ile yürüttüğü "Sanayide Yeşil Dönüşüm 1. Çağrısı" sonucunda 74 proje desteklenme hakkı kazandı.

TÃœBÄ°TAK’ın internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Dünya Bankası Türkiye YeÅŸil Sanayi Projesi kapsamında açılan ve ülke sanayisinin yeÅŸil dönüşümüne destek vermeyi hedefleyen “1832 Sanayide YeÅŸil Dönüşüm 2023 ÇaÄŸrısı”nın sonuçları açıklandı.-

Söz konusu 1832-2023 çaÄŸrısına 162 proje baÅŸvurusu yapıldı, bunlardan 74’ünün desteklenmesine karar verildi, 12 proje için ise deÄŸerlendirme süreci devam ediyor.

“Sanayide yeÅŸil dönüşüm hız kesmeden devam ediyor”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır da konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Kacır, şunları kaydetti:

“Dünya Bankası iÅŸbirliÄŸiyle yürüttüğümüz Türkiye YeÅŸil Sanayi Projesi kapsamında, 175 milyon dolarlık finansman ile YeÅŸil Dönüşüm Odaklı AR-GE ve Yenilik projelerini destekliyoruz. Bu kapsamda açtığımız TÃœBÄ°TAK Sanayide YeÅŸil Dönüşüm ÇaÄŸrısı’na yapılan 162 baÅŸvurudan 74 proje destek almaya hak kazandı. Destek kazanan firmalarımızı tebrik ediyor, tüm baÅŸvuru sahiplerini yeni çaÄŸrılarımızı yakından takip etmeye davet ediyorum. Türkiye’nin sanayide yeÅŸil dönüşümü hız kesmeden devam ediyor.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MÄ°T, Suriye’de sözde Tel Rıfat sorumlularını etkisiz hale getirdi

HIZLI YORUM YAP