28 Eylül 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Kurban Bayramı’nda ulaşım ücretsiz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bayram boyunca ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

Bursa BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Mustafa Bozbey, haziran ayı ‘Genel DeÄŸerlendirme Toplantısı’nı Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleÅŸtirdi.

Bayram boyunca ulaşımın ücretsiz olacağını açıklayan Bozbey, “Arife günü ve Bayram boyunca 10.15 ile 18.30 saatleri arasında saatte bir karşılıklı olarak Kent Meydanı’ndaki otobüs durağından Hamitler Kent Mezarlığına, Emek Ä°stasyonundan Hasköy Kent Mezarlığına ve Kestel Ä°stasyonundan ErdoÄŸan Köy Kent Mezarlığına seferlerimiz ücretsizdir.

Ayrıca bayram öncesinden baÅŸlamak üzere gece saat 2’ye kadar metroyu teknik nedenlerle çalıştıramıyoruz. Ancak aynı güzergahlarla otobüslerimiz ücretsiz olarak çalışmaya devam edecek.

Öğrencilerimizin biniÅŸlerini 160 biniÅŸten 200 biniÅŸe çıkartıyoruz. Ayrıca tam biniÅŸten yüzde 75 indirim alacak öğrencilerimiz. Ayrıca 65 yaÅŸ üstü sınırlamalarını kaldırıyoruz” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Bursa’da gece ulaşımı baÅŸlıyor 

Bursa BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Mustafa Bursaray‘ın hafta sonu 24 saat olacağının müjdesini verirken hafta içi ulaşımın otobüslerle saat 02.00’ye kadar olacağını açıkladı.

BAÅžKAN BOZBEY’DEN ANNE KART MÃœJDESÄ°

Başkan Bozbey, değerlendirme toplantısında bir müjdeyi daha duyurdu. 0-4 yaş arası çocuğu olan annelerin ulaşımda ücretsiz faydalanması için çalışmalara başladığını açıklayan Bozbey, uygulamanın okullar açılmadan hayata geçirileceğini söyledi.

Bozbey’in duyurusunun ardından açıklama yapan BURULAŞ Genel Müdürü Fahrettin BeÅŸli, hafta sonu ülkece 4 günlük bir bayram telaşı yaÅŸayacaklarını, bu süreçte ulaşımın da büyük önem taşıdığını hatırlattı. Özellikle Arife Günü’nden itibaren artacak olan mezarlık ziyaretleri noktasında tedbir aldıklarını söyleyen Fahrettin BeÅŸli, “Bayram ziyaretleri sırasında ÅŸehir içi ulaşımda aksama yaÅŸanmaması için de bazı tedbirler aldık. Daha da önemlisi Bursa BüyükÅŸehir Belediyesi olarak bayram boyunca ayakta yolcu taşıyan ÅŸehir içi toplu ulaşımı ve raylı sistem hatlarını ücretsiz yapıyoruz. Ãœcretsiz ulaşım, 16 Haziran sabahı 06.00’dan baÅŸlayarak bayramın son günü olan 19 Haziran gecesi 24.00’a kadar sürecek. Bursalılar ücretsiz bir ÅŸekilde yolculuk yaparken bizler de onları sevdiklerine kavuÅŸturmanın telaşını yaÅŸayacağız. YoÄŸunluÄŸun artacağını hesaba katarak, bazı hatlarda daha sık seferler düzenleyeceÄŸiz. Komuta Kontrol Takip Merkezi’nde yoÄŸunluklar anlık takip edilerek ihtiyaç olan güzergahlara takviye araçlar verilecek” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bursa, e-ihracatta kaçıncı sırada?

HIZLI YORUM YAP