06 Ekim 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

1xbetbetpasmariobet
a
en iyi rulet siteleri

Borsada gübre depremi

Borsa İstanbul'da Gübretaş krizi yaşanıyor. Şirketin hisseleri aralık ayında yüzde 60'a yakın değer kaydetti. Şirket ise düşüş için bir gerekçe olmadığını savundu.

Gübre Fabrikaları’ndan (GübretaÅŸ) hisselerde yaÅŸanan düşüş ile ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada düşüşe gerekçe olacak bir durumun olmadığı belirtildi. Åžirket, bir ayda yüzde 60’ye yakın deÄŸer kaybetti.

Åžirketin hisseleri son 7 günde tabandan iÅŸlem gördü ve 172 liraya kadar indi. GübretaÅŸ, 4 Aralık’ta 405 lira ile tarihi zirvesini görmüştü. Böylece hisselerde ÅŸubat ayından bu yana en düşük seviye görülmüş oldu.

“DÜŞÜŞ İÇİN GELÄ°ÅžME BULUNMUYOR”

Åžirketten yapılan açıklamada, “Geçen haftadan bu yana Borsa İstanbul’da Åžirket paylarımızın fiyatında yaÅŸanan düşüş ile ilgili olarak yatırımcılardan yoÄŸun sorular gelmektedir. Åžirketimiz pay deÄŸerini, fiyatını veya yatırımcıların yatırım kararlarını olumsuz etkileyebilecek nitelikte bilgi, olay ve geliÅŸme bulunmamaktadır. Åžirketimiz, baÄŸlı ortaklıklarımız ve iÅŸtiraklerimiz olaÄŸan rutin faaliyetlerine devam etmektedir.” ifadeleri kullanıldı.

SPK, GÃœBRETAÅž’I REDDETTÄ°

Sermaye Piyasaları Kurulu (SPK), geçen hafta GübretaÅŸ’ın yüzde 300’lük bedelsiz sermaye artırımı baÅŸvurusunu reddetmiÅŸti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye için tarih netleşti

HIZLI YORUM YAP